NISMO HTELI VERIDBU, NI OBIČAJE: Jelena Tomašević prisetila se svoje romantične prosidbe

Poznata pevačica Jelena Tomašević već godinama je u skladnom braku sa Ivanom Bosiljčićem, a kruna njihove velike ljubavi je ćerka Nina.

Jelena je retko govorila o svom privatnom životu, pa javnost gotovo i da ne zna kako je izgledao trenutak kada je pristala da se uda za Bosiljčića. Pevačica je upravo o ovom romantičnom trenutku govorila u emisiji Sanje Marinković "Magazin In".

- Ivan je mene tako iznenadio da to nije bilo normalno. Ja sam mu rekla da ne moramo da se verimo, pošto sam već pristala, pitao me je. Nećemo veridbu, ni neke običaje, idemo odmah na svadbu. Šetali smo Londonom, otišli u neki park, tamo su svi sedeli na travi i mi smo legli na travu, ja gledam u neke oblake koji se premeštaju i kažem: "Bože, kako mi je lepo, baš sam srećna". U tom trenutku on ustaje, klekne i izvadi prsten, ja nisam mogla da verujem, ja pristanem, i krenem da plačem i opet padnem na tu sentimentalnost. U tom trenutku prolazi grupa Kineza sa onim zastavicama, vide tu scenu i očigledno shvate šta se desilo i kreće aplauz i kaže Ivan: "Nama aplauzi ne ginu". On je danima nosio prsten i čekao trenutak da to uradi - ispričala je Jelena.

Izvor: Pink.rs
Foto: ivanbosiljcicofficial/Instagram

Pogledajte još