OGLASILA SE PRES SLUŽBA: Ana Nikolić u halterima šetala kroz Beli dvor

Ana Nikolić nedavno je oduševila mnoge kada je pokazala vitku figuru, međutim, deo javnosti osudio ju je što je, uprkos tome što snima spot, oskudno odevena šetala po Belom dvoru, koji je iznajmila za potrebe snimanja. Inače, poznato je da prostorije Dvora mogu da se iznajme za različite potrebe.

Međutim, Ana je šetala u halterima i donjem vešu, a osim što se fotografisala, slike je objavila na društvenim mrežama, što je, prema tvrdnjama pres službe Belog dvora, uradila mimo dogovora.

Pevačica je nedavno objavila set fotografija na kojima se vidi kako je izgledalo snimanje spota, a iste su nastale kada je iznajmila prostorije na Belom dvoru.

Iz pres službe su se oglasili i rekli sledeće:

- Gospođa Ana Nikolić snimala je spot za svoju novu pesmu na Belom dvoru. U dogovoru sa producentom, stajling Ane Nikolić bio je primeren lokaciji na kojoj se snima, u šta ćete se uveriti kada spot bude objavljen. Fotografije koje je gospođa Ana Nikolić postavila na svoje društvene mreže napravila je za ličnu arhivu, mimo dogovora i odobrenja - kažu iz pres službe.

Izvor: Kurir
Foto: ananikolicofficial/Instagram

Pogledajte još