TUŽNA SAM! POKUŠALI SMO, TRUDILI SE, ALI NISMO USPELI: Luna Đogani iskreno o raskidu sa Markom Miljkovićem

Pobednica druge sezone rijaliti programa "Zadruga" Luna Đogani otpočela je svoju ljubavnu romansu sa Markom Miljkovićem u Beloj kući 14. januara pred milionskim auditorijumom.

Nakon 11 meseci prepunih lepih, emotivnih, ali i ružnih trenutaka, njihova veza je doživela krah. Luna je nakon učešća u "Zadruzi" započela muzičku karijeru, a u svojim pesmama je opevala svoju ljubavnu priču.

Đoganijeva će uskoro svoje fanove obradovati sa tri nova singla, a otkrila nam je i da će stihovi istih takođe biti autobiografski.

- Spremam tri nove pesme. Mogu reći da je svaka autobiografska, ali ne u ljubavnom smislu. Sad je ono kako sebe želim da vidim. Vedra, nasmejana, zavodljiva. Zaljubljena u samu sebe. Mislim da sam to davno ostavila i da sam se previše fokusirala na posao. Kada su ove pesme u pitanju, tu će biti fokus na meni - rekla je Luna.

Iako joj je bilo teško da priča o raskidu sa Markom Miljkovićem, pevačica nam je otkrila šta je zapravo pravi okidač njihovog razlaza.

- Ne mogu da kažem da sam nesrećna. Čovek mora da bude srećan i zadovoljan sobom da bi uopšte bio srećan. Ne mogu da budem nesrećna što sam se rastala od emotivnog parnera, ali da, tužna sam. Teško mi je što sam se rastala od svog partnera. To su normalne i prirodne stvari. Neke stvari prosto ne možeš na silu i bolje je da se zdravije raziđeš, nego da to bude pogrešno i po mene i po njega. Najveći okidač jesu neke razmirice koje nismo na vreme rešili, ali i to što nemamo iste stavove. Nažalost, ljubav nije dovoljna da bi veza uspela. Mogu da postoje i kompromisi i razumevanja i da prihvatiš osobu takva kakva je. Prihvatiš osobu, pa čak i da je najgora. Mnogo je bitno da se menjaš. Nikada nećete od mene čuti ružnu reč o Marku. Rekla bih samim tim i o sebi ružno. Ja sam sa tim čovekom bila 11 meseci, imala prelepe trenutke. One ružne zaboravljam - objasnila je Luna, pa dodala:

- Mislim da je suvišno da se viđamo i pijemo piće. To su te neke emocije koje treba vremenom da prođu. Moje emocije se nisu ugasile, ali sam odlučila da krenem dalje. Pokušali smo, trudili se, ali nismo uspeli, život ide dalje - rekla je Luna.

Izvor: Pink.rs
Foto: luna_djogani/Instagram

Pogledajte još