NIJE DO VAS: Horoskopski znaci koji vam nikada neće izjaviti ljubav

Ne mogu svi jednostavno da izgovore: "Volim te", ali zato svi priželjkuju da čuju. Najkraća i najmoćnija rečenica, a Blizancima, Devicama i Škorpijama je ubedljivo najteže da je prevale preko usana.

BLIZANCI

Ovom znaku treba puno vremena da se prepusti novoj vezi, a pogotovo da otvoreno i nesputano izražava svoja osećanja. Vrlo su znatiželjni i često se prepuste razmišljanjima o tome postoji li za njih neko bolji i zato teže ulaze u ozbiljne veze. Blizanci: "Volim te" izgovaraju tek kada shvate koliko im osoba zapravo znači i da su im u potpunosti predani.

DEVICA

Pripadnici ovog znaka u sebi nose urođenu potrebu da sve bude savršeno, uključujući i vezu. Device su perfekcionisti i stalno preispituju svoje osećaje. Ako osete da nešto ne valja u ljubavnom odnosu, suzdržaće se od izjavljivanja ljubavi dok sve ne bude onako kako one misle da treba biti.

ŠKORPIJA

Škorpije ne vole promene i preferiraju duge veze. Za njih važi pravilo da uz partnera ostaju u dobru i u zlu. Međutim, iako su predani ljubavnom odnosu od samog početka, izgovoriće: "Volim te" tek kada budu 100 posto sigurni da je veza ozbiljna i čvrsta jer ne žele pre vremena da pokažu ranjivost ili da budu povređeni.

Izvor: Zadovoljna.hr
Foto: Ilustracija/Unsplash.com

Pogledajte još