fbpx

ISPLIVALA POZADINA SUKOBA SA STANIJOM DOBROJEVIĆ: Soraja Vučelić poseduje dokaze!

Stanija Dobrojević i Soraja Vučelić već godinama nisu u dobrim odnosima. Svojevremeno, dve poznate starlete zbog sukoba su ratovale javno jedna sa drugom kroz medije, pa je pala i tužba.

Naime, sve je počelo 2014. godine, kada je Soraja ispričala da je Stanija, kako se navodi, oralno zadovoljavala njenog druga Matiju Jelinovića u toaletu jednog kluba.

Zgrožena ovom pričom, Dobrojevićeva je uzvratila tužbom, a pred samo suđenje Soraja je uveravala medije da ima i dokaze protiv Stanije.

- Zahtevaću da suđenje bude javno, kako bi svi čuli šta imam da kažem. Matija će se pojaviti na sudu, ali kao moj svedok, a ne kao Stanijin - rekla je Vučelićeva, pa je nastavila:

- Čuvam sve njegove poruke u telefonu, a kojima se dokazuje da je sve što sam izjavila istina. Za sve što kažem ili uradim, posedujem dokaze - istakla je Soraja pre pet godina.

Ovaj sudski postupak je kasnije, pak, bio okončan u Stanijinu korist. Soraja je po presudi bila dužna da isplati Staniji 150.000 dinara za povredu časti i ugleda, ali i sudske troškove, navodilo se tada u medijima.

Ova priča, međutim, ponovo se "zavrtela" dok je Dobrojevićeva bila u rijalitiju "Zadruga 2". Zadrugari su je optužili za istu stvar, pa je ona tražila od svog tima da javno objavi presudu u vezi sa sudskim sporom sa Sorajom.

Na taj način je želela da dokaže da je ta priča potpuna izmišljotina, pa se onda  Soraja oglasila rečima:

- Kupila sam novog ljubimca, koji je mini-prase. Do skoro nisam znala kako da ga nazovem, pa sam naprasno dobila ideju. Novinari su me zvali da me pitaju nešto vezano za moj spor i suđenje sa Stanijom Dobrojević, te sam otud došla na jednu od mogućih ideja kako da mi se zove novi kućni ljubimac.

Izvor: Kurir.rs
Foto: sorajavucelic/Instagram

 

 

Pogledajte još

Ostavite komentar

Vaša e-mail adresa neće biti postavljena.