Pobedničko i rođendansko slavlje za Miss Asia Global Saru Damnjanović

Pobedom na Miss Asia Global takmičenju, Sara Damnjanović postala je prva Srpkinja koja je osvojila i donela svetsku krunu u Srbiju.

Uspeh koji je Sara postigla zaslužio je svaku pohvalu, ali i zadužio sve naredne lepotice Miss Yu kompanije kojima će se tek ukazati prilika da nastupe na svetskoj sceni kao ambasadori lepote Srbije.

Ovaj svetski uspeh obeležen je glamuroznom proslavom koju je, Sari u čast, organizovala njena porodica, a u dogovoru sa kompanijom Miss Yu i predsednicom Vesnom de Vinčom, objedinili su proslavu njenog uspeha sa proslavom 22. rođendana.

Raskošna proslava upriličena je u jednom prestoničkom klubu uz prisustvo porodice, tima Miss Yu kompanije -organizacije Miss Srbije, bliskih prijatelja, medija i poznatih ličnosti.

Među prisutnim su bile i mnogobrojna ličnosti iz javnog života: Miss World Serbia Andrijana Savić, Bata Spasojević, Snežana Dakić, Duško Vukajlović, Veselin Jevrosimović, Mikan Kozomora, fudbaler Nikola Đuričić, Pinkove zvezde Matija Vukašinović i David Radosavljević, najpoznatiji srpski "jutjuberi", Ana Lazarević, Andrija Jović, Danilo Badnjar, Stefan Janković, Stefan Milanov i mnogi drugi.

Svi prisutni uživali su u atmosferi i slavlju do jutarnjih sati. Sredinom večeri Sara je želela da se zahvali svima na podršci:

- Hvala vam svima što ste došli da uveličate ovo veče! Najpre, hvala kompaniji Miss Yu i gospođi Vesni de Vinči na ukazanom poverenju, koje sam opravdala pobedom na svetskom nivou. Bez vas ovo ništa ne bi bilo moguće. Sve što je usledilo do danas, od trenutka mog ulaska u kompaniju, desilo se nakon prijave za Miss Srbije koju je poslala moja baka. Beskrajno joj hvala za to i za njenu upornost da me "natera" da se takmičim. Tada nisam shvatala da imam bilo kakvu šansu jer sam u tom trenutku bila fokusirana na profesionalnu karijeru sportiste i nisam sebe videla u ovome. Sve je za mene u tom trenutku bio jedan veliki šok, ali nakon toga usledio je ulazak u finale Miss Srbije gde sam osvojila titulu Miss fotogeničnosti i Miss Interneta Srbije. Od tada kreće moja priprema za svetsku krunu koja je trajala dve godine. Počela sam da radim kao novinar i prezenter na portalu Telegraf.rs gde sam mnogo naučila o medijima, komunikaciji, dikciji i javnom nastupu. U međuvremenu, usledile su ponude za glumu. Dobila sam uloge u dva filma, jedan se već prikazuje publici u Egiptu a o drugom će se tek čuti jer je reč o holivudskom filmu čiji je direktor Karl Erik Rinš a iza projekta stoji i Kijanu Rivs. Sada sam veoma srećna jer se moj trud isplatio, doneo prvu svetsku krunu u Srbiju i otvorio mi mnoga vrata u šou biznisu.

Sara je, između ostalog, i poznata influenserka, a na instagramu ima vise od pola miliona pratilaca.

Nakon svog obraćanja pozvala je predsednicu kompanije Miss Yu, Vesnu de Vinčz koja je sve prisutne pozdravila rečima:

- Presrećna sam i ponosna na Saru. Želela bih da joj se zahvalim, jer ovu godinu završavamo pobednički, sa svetskom krunom Miss Asia Global i počinjemo novo poglavlje obeležavanja četvrt veka rada, postojanja i opstajanja. Ponosim se Sarom, ne samo kao svetskom lepoticom, već i kao sportistkinjom, šampionkom u tekvondou, novinarkom, reporterkom, influenserkom i njenim nastupima u medijima. Napravila je ogroman uspeh, kojeg mnogi još nisu svesni.

Potom je usledilo i sečenje slavljeničke torte, zajedničko fotografisanje i nastavak proslave uz muziku, dobru atmosferu i pozitivan pobednički duh do ranih jutarnjih časova.

Autor: Nadlanu.com
Foto: Stanko Cajić Cane/Petar Đorđević

Pogledajte još