BORBA SA ANKSIOZNOŠĆU: Slavica Ćukteraš iskreno o zdravstvenom problemu! (VIDEO)

Slavica Ćukteraš je, kao što je obećala pratiocima na društvenim mrežama, snimila video zapis u kom je ispričala sve o svojoj borbi sa anksioznošću.

Prvi put mi se tako nešto dogodilo u Las Vegasu, i to je za mene bilo strašno stanje i šok. Bili smo u hotelu, sasvim normalna situacija, a ja sam samo osetila gušnje i otkazivanje ruku i nogu. Izašla sam napolje i legla na beton jer drugačije nisam mogla da se izborim sa tim stanjem. To je nešto najstrašnije što je moglo da mi se desi. Mislila sam da umirem - rekla je pevačica.

- Nakon par meseci mučenja otišla sam kod neuropsihijatra koji mi je ustanovio da patim od anksioznosti i napada panike, kao i da to nije bolest nego stanje, i da se leči. Plašila sam se da uđem u avion, bojala sam se da izađem na scenu. Znala sam u ponoć da zovem psihijatra jer sam mislila da ću umreti ako se popnem na binu - istakla je Slavica pa je nastavila:

- Ako mene, kao javnu ličnost, ovo stanje nije omelo da obavim mnogo zadataka koji su bili preda mnom, nadam se da neće ni vas. Ne uvlačite se u kuću, ne povlačite se u sebe, znam da možete da se izborite sa tim! Niste sami.

Autor: Nadlanu.com/T.K.
Foto: cukterasslavica/Instagram

Pogledajte još