PEVALA TAKSISTI KAKO BI JE ODVEZAO DO HOTELA: Anastasija Ražnatović opljačkana u Parizu

Anastasija Ražnatović nedavno je doživela jedno neprijatno iskustvo, kada je u Parizu boravila sa najboljom prijateljicom, a tom prilikom je opljačkana.

Naime, u emisiji "Lično, nezvanično", gostovala je pevačica, a njena prijateljica Nevena je otkrila šta im se dogodilo.

- Nedavno smo bile u Parizu zajedno, krenule smo u šoping i obilazak, a ja sam zaboravila novčanik. U međuvremenu, kako smo šopingovale, desi se da Anastasiju opljačkaju... I izgubimo i njen novčanik. Ništa to nama nije bilo strašno, dok se nismo izgubile. Izgubimo se i ne znamo da se vratimo do hotela. Peške da idemo, ne dolazi u obzir. Sve vreme smo se smejale muci - rekla je Nevena i dodala:

- Dođemo na ideju, nemamo pare za taksi, pa smo taksisti htele da objasnimo da mora da nas preveze, da će mu ona pevati i da ćemo tako platiti, jer novca nemamo. Došle smo do prvog taksiste, objasnile mu da je Anastasija pevačica u Srbiji, šta nam se dogodilo, a i on nas je video da smo izmučene. Ona je bukvalno ceo put pevala i tako smo mu platile. Htele smo kad smo se vratile u hotel da mu damo novac, ali on nije želeo da uzme - rekla je ona, a Anastasija je potvrdila celu priču.

Izvor: Blic.rs
Foto: raznatovicaanastasija/Instagram

Pogledajte još