PROŠLA SAM TEST, VIDELA BOGA I ĐAVOLA: Kija Kockar otkrila svoju novogodišnju želju!

Kristina Kija Kockar stekla je ogromnu popularnost učešćem u prvoj sezoni najgledanijeg rijaliti programa na ovim prostorima "Zadruzi", u kojoj je odnela i pobedu koja joj je otvorila mnoga vrata. Ona je počela da se bavi pevanjem, snimila nekoliko pesama koje su postale veliki hitovi i nema nameru da stane.

Kolika je njena popularnost, govori i činjenica da je Kija već nedeljama u Americi, na turneji, odakle je rešila da sumira ovu godinu.

- Ova godina je bila velika lekcija i iskušenje. Prošla sam test. Kako kažu, videla sam i Boga i đavola. Ali to je iza mene sada i Bog mi je ukazao šta je i ko je loš za mene i te ljude odstranio iz mog života - iskrena je bila Kija.

Dok zabavlja naše ljude širom Amerike, gde će i dočekati 2020. godinu, Kija je otkrila koja je njena najveća želja na početku nove decenije.

-  Prošle godine sam želela brak, jer sam se navikla na to, pa sam želela samo to da se nastavi. Dobro, nisam se samo navikla, već mi se to i sviđalo - brak iz čiste ljubavi. Drago mi je da sam to iskusila, da ja volim iskreno - kaže Kija i nastavlja:

- Ove godine želim da uživam i usvojila sam potpuno novu percepciju života, a to je da ništa ne može na silu. Malo me je blam jer sam previše kul za te neke osobe da se pominju uz moje ime, a kamoli da stoje pored mene - zaključila je pevačica.

Izvor: Informer.rs
Foto: kijakockar/Instagram

Pogledajte još