NA TAJLANDU POTROŠILA 20.000 EVRA: Ana Nikolić uživa na odmoru sa ćerkom Tarom

Ana Nikolić je na odmor sa ćerkom Tarom potrošila čak 20.000 evra! Pevačica trenutno uživa u Tajlandu, a pre toga se sa mezimicom baškarila u Dubaiju. U Srbiju se vraća ovih dana i spremna je za objavljivanje svog povratničkog albuma.

- Ana je još prošle godine isplanirala da će čim snimi novi album sa Tarom otići na neku daleku destinaciju. Pošto nije mogla da se odluči gde će, otišla je na čak dve egzotične destinacije. Najpre su bile u Dubaiju, a zatim produžile u Tajland. Za hotele, hranu i prevoz Ana je iskeširala čak 20.000 evra - priča izvor i dodaje:

- Spavale su u najskupljim hotelima. Ana je boravak u Dubaiju iskoristila za jedan veći šoping, gde je počastila i sebe i Taru brojnim krpicama. Sebe je ponovila odličnim komadima, koji joj sada sjajno stoje jer je dosta smršala. Čim se vrati sa odmora, objavljuje novi album i posvetiće se njegovoj promociji. Planira da počne i s nastupima, tako da joj je ovaj odmor preko potreban da napuni baterije i pripremi se za sve što je očekuje.

Nikolićeva kaže da obožava Tajland i da posebno uživa u tamošnjoj kuhinji.

- Više ne mogu da zamislim da jednom godišnje ne posetim tu divnu zemlju. Toliko sam se navikla na boravak tamo da kad sletim na Puket, imam utisak kao da stižem među prijatelje. Dani koje provodim su prepuni uživanja, a osim fenomenalne klime koja mi neizmerno prija, obožavam i njihovu začinjenu hranu, sveže i veoma slatko voće, kao i kokosovo mleko. Fantastičnom ugođaju doprinosi i predivno more, kao i plaže od najfinijeg peska, na kojima provodim po ceo dan - rekla je pevačica i pohvalila masaže u ovoj egzotičnoj zemlji.

Izvor: Informer.rs
Foto: ananikolicofficial/Instagram

Pogledajte još