UŽIVALI U HOTELU U AUSTRIJI: Milan Popović na skijanju sa sudijom koja je donela presudu da Aleksandar živi sa ocem?!

Sudija Tea Golub sa suprugom i ćerkom, a Milan Popović sa sinom Aleksandrom sreli su se u istom hotelu Falkensteiner u austrijskom skijalištu Katschberg, jednom od popularnih skijališta Hrvata tokom tzv. hrvatske skijaške nedelje.

- Mi smo u hotel stigli u subotu 4. januara uveče i nisam sigurna jesmo li se sreli iste večeri ili sledeći dan ujutru u hodniku hotela - priznaje sudija Golub i dodaje:

- Bila sam s porodicom, a on je bio s detetom i većim društvom. Sigurno smo se pozdravili četiri-pet puta jer smo se sretali u tom hotelu koji ima jedan restoran, ali nikad nismo sedeli za istim stolom, razgovarali o bilo čemu, osim što smo se uobičajeno kurtoazno pozdravili - potvrdila je sudija zagrebačkog Opštinskog suda Tea Golub.

Naime, ona je donela presudu kojom se starateljstvo nad sinom Severine Kojić i Milana Popovića dodeljuje samo ocu.

- Skijanje smo uplatili još na proleće i šta je trebalo, otići? - kaže sudija koja potvrđuje da je u tom hotelu bilo i njenih kolega i advokata iz Zagreba koji su ih mogli videti, ali kaže osim što je pozdravila Milana Popovića, s njim nije imala nikakav drugi oblik komunikacije niti je bila u društvu u kom je on bio jer je, kaže, i ona sa svojom porodicom bila deo većeg društva.

Svesna da su je očito i kolege sudije i advokati videli u istom hotelu u kom je odseo i Milan Popović, sudija Golub nije ni pokušala negirati da je bila u tom hotelu u kom je bio Milan Popović, ispričala je kako je došlo do tih susreta tokom jednonedeljnog boravka na skijanju.

Sudija Tea Golub donela je 28. novembra privremenu meru i odlučila u nepravosnažnoj presudi da dete živi s ocem, srpskim biznismenom Milanom Popovićem, te da otac samostalno brine o zdravlju i obrazovanju deteta.

Pritom, sudija Golub u odluci nije navela na kojoj će adresi živeti dečak. Milan Popović je za sedmogodišnjeg sina već dvaput izvadio pasoš Republike Srbije, a Severina Kojić tvrdi da je on to uradio bez njezine saglasnosti i već je angažovala advokata u Srbiji da ispita ko je i pod kojim okolnostima njenom sinu, koji je hrvatski državljanin, izdao pasoš Republike Srbije.

Severina Kojić je na presudu uložila žalbu od tridesetak stranica.

Sudija Golub prvog radnog dana po povratku sa skijanja u ponedeljak poslala je spis na splitski Županijski sud povodom žalbe na presudu koju su podneli Severinini advokati.

Izvor: Espreso.rs
Foto: Ivan Vučićević

Pogledajte još