ŽELE SAMO RAZUMEVANJE: Koja su tri najosetljivija znaka Zodijaka?

Osobe rođene u tri horoskopska znaka izuzetno su osećajne i emocije često vode glavnu reč u njihovim životima. Oni se najčešće osećaju neshvaćeno i kao da ih niko dovoljno ne ceni.

Koja tri znaka horoskopa važe za najveće emotivce?

Rak

Rakovi se osećaju potpuno neshvaćenim. Najčešće misle da ih ne shvataju bliske osobe za koje oni čine mnogo, a ne dobijaju jednako zauzvrat. To ih vrlo rastužuje pa često menjaju društva kako bi pronašli zamenu za ono što nisu dobili od porodice ili partnera.

Ribe

Ribe baš sve shvataju lično. Čak i ako ste rekli nešto što uopše nije upućeno njima, Ribe će pronaći način da to povežu sa sobom i rastuže se ili razljute. One su nepopravljivi sanjari koji iz dana u dan zamišljaju poprilično nerealne situacije za koje ne pronalaze način ostvarivanja, što ih baca u još veći očaj.

Jarac

Jarčevi smatraju da njih ne razume niko na svetu. Često pate od kompleksa niže vrednosti, ali svoje emocije, za razliku od Rakova i Riba, ne pokazuju pred drugima. Ipak, kada se dogodi neka situacija koja ih izbaci iz takta, sve nakupljene emocije izaći će na površinu i mnoge potpuno šokirati.

Izvor: Super žena/Index.hr
Foto: Ilustracija/Pixabay.com

Pogledajte još