PROVERITE: Deset znakova da ste svom muškarcu centar sveta

Ponekad nam jednostavno treba potvrda da smo voljeni, ali kako da znate da ste svom partneru stvarno centar sveta? Pročitajte u nastavku.

1. Ima vas na umu kada donosi velike i važne odluke

Vaše mišljenje uvek mu je važno, nezavisno od situacije. Na primer, muškarac koji vas voli neće prihvatiti novi posao, a da o tome pre nije razgovarao s vama. Želi da učestvujete u svim velikim odlukama koje se tiču njegovog ličnog i vašeg zajedničkog života.

2. Govori vam stvari koje nikom drugom nije rekao

Muškarci se ne poveravaju lako i ne bilo kome. Ako s vama deli i svoje najskrivenije tajne i otkriva stvari koje nije rekao ni najboljem prijatelju, onda ima beskrajno poverenje u vas.

3. Želi s vama da provodi puno vremena

Čak i kad su vam rasporedi prenatrpani, on uvek nađe vremena za vas. On ne čeka vaš poziv - sam inicira izlaske i druženja.

4. Voli s vama da razgovara o (zajedničkoj) budućnosti

Mnogi muškarci strahuju od razgovora o zajedničkoj budućnosti čak i kada su iskreno zaljubljeni. Ako vaš partner s tim nema problema, dobili ste džekpot. Muškarac ne mora da bude 100 posto spreman za velike korake u odnosu, ali činjenica da o njima otvoreno razgovara dokaz je odgovornog i zrelog razmišljanja.

5. Ponosan je na vas

Nikad ne ostaje ravnodušan na vaše uspehe i raduje im se. Kad god ima priliku za to, ponosno se pred drugima pohvali vama.

6. Brine o vama i želi da budete srećni

Ne tretira vas kao kraljicu zato što misli da mora - on to iskreno želi. Sluša vaše priče s posla, masira vam vrat i stopala nakon posla, pripremi večeru kad ste umorni... Briga o vama jedan je od njegovih prioriteta.

7. Podržava vaše ciljeve

Ne oseća se ugroženo zbog činjenice da želite da budete uspešna i ostvarena žena. Podržava vas u svemu što želite da uradite. Uvek je uz vas kad su vam potrebni savet i pomoć, jer želi da vidi kako ostvarujete svoje snove i da bude uz vas kad se to dogodi.

8. Ne flertuje s drugim ženama

Svi smo mi ljudi od krvi i mesa. Baš kao što ćemo mi žene prokomentarisati naočitog muškarca, tako će i oni zapaziti zgodnu ženu. U tome nema ništa loše, a do problema dolazi samo kad se prelazi granica dopustivog u vezi. Očiti flert s drugim ženama definitivno ulazi u kategoriju prestupa i mnogo muškaraca ne odriče se flertovanja čak ni kada su u vezi. Muškarcu kojme flert ni ne pada na pamet, definitivno ste centar sveta.

9. Ne skriva vas od porodice i prijatelja

Ništa ne unosi više sumnje u ženu od muškarca koji ne želi da je predstavi svojim prijateljima i porodici. Naravno, za sve postoji vreme i mesto, pa niko ne očekuje porodični ručak nakon prvog izlaska. Kada ste se dovoljno zbližili, sasvim je prirodno da imate potrebu da upoznate svoju posebnu osobu s najmilijima. Muškarac koji vas bez zadrške uvodi u svoj krug prijatelja i predstavlja porodici, definitivno vas želi u svom životu.

10. Ne povlači se na prvi znak problema

Rasprave i svađe sastavni su deo svakog ljubavnog odnosa. Ne postoji veza bez problema, a hoće li to na njoj ostaviti neizbrisiv trag zavisi isključivo od komunikacije između partnera. Izbegavanje otvorenog razgovora je loš znak. S druge strane, sposobnost hvatanja ukoštac s problemima i želja da se ti isti problemi reše kako biste imali što funkcionalniji odnos, znak je kvalitetnog muškarca koji vas iskreno voli i stalo mu je do toga da stvari između vas budu "pod kontrolom".

Izvor: Zadovoljna.hr
Foto: Ilustracija/Unsplash.com

Pogledajte još