FUDBALER SPREMAN ZA ULOGU OCA: Supruga Stevana Jovetića u sedmom mesecu trudnoće

Fudbaler Stevan Jovetić pre mesec dana oženio je dugogodišnju izabranicu Mariju, a sada su prvi put otkrili detalje venčanja upriličenog u Monaku, ali i progovorili o prinovi.

Stevan Jovetić, kapiten reprezentacije Crne Gore, i njegova supruga Marija Jovetić, sudbonosno "da" izgovorili su u decembru 2019, a u martu ove godine dobiće bebu, budući da je Marija u sedmom mesecu trudnoće.

Venčali su se u sali opštine grada Monaka, a potom slavlje upriličili u jednom od najluksuznijih tamošnjih hotela, kojim su se, za ovu priliku, orile pesme sa naših prostora.

- Bilo je neuobičajeno i za taj hotel i za tamošnje običaje, posebno zbog toga što smo slavili do jutra. Mesto venčanja bilo je zaista izuzetno, ali je nama najvažnije što su tu bili ljudi koje volimo - ispričao je bračni par Jovetić za magazin "Hello!".

Marija je, inače, diplomirala ekonomiju u Londonu, a potom završila i postdiplomske studije u Madridu. Iako su oboje iz Podgorice, ona i Stevan upoznali su se u Londonu, preko zajedničkih prijatelja. Stevan je tada igrao za Mančester, a Marija je bila student.

- Stevan me je osvojio šarmom i duhovitošću. Kad sam ga bolje upoznala, shvatila sam da se iza dečačkog osmeha krije ozbiljan, vredan i dobar čovek. U Stevanu vidim sve karakteristike osobe sa kojom želim da provedem život - rekla je Marija.

- Marija je od onih osoba koje vam poklone srce, a ne očekuju ništa zauzvrat - istakao je Stevan i dodao:

- Prinova nam stiže u martu. Malo je reći da smo uzbuđeni. Čeka nas novo, uzbudljivo poglavlje života. Spremni smo da ga čitamo i živimo zajedno.

Izvor: Blic.rs/Hello!
Foto: bojanajovetic/Instagram

Pogledajte još