VIKTOR SAVIĆ LJUT NA PEVAČICU: Milica Pavlović imala probleme zbog nedavne izjave!

Ni sama Milica Pavlović nije mogla da pretpostavi da će jedna njena izjava u medijima napraviti haos među glumcima. Tako joj je Viktor Savić poslao šaljivu poruku da je ljut što je rekla da je Miloš Biković privlačan.

Pre nekoliko meseci mlada zvezda Milica pojavila se na jednoj predstavi, te je bilo logično da je novinari pitaju ko joj je od glumaca privlačan. Ni ona tada nije mogla da pretpostavi da će njena rečenica izazvati pravi haos - kako u medijima, tako i među glumcima.

Naime, atraktivna pevačica je tada izjavila da joj je privlačan i seksepilan Miloš Biković, dok je napomenula da su joj simpatični i Vuk Kostić, Viktor Savić i Miki Damjanović, a to je po svemu sudeći zasmetalo njenom prijatelju Saviću.

- Imala sam takve probleme zbog te izjave da mi je Viktor Savić napisao: "Dobro, dobro“. Naravno ja sam tada pomenula i Viktora da spada u red glumaca koji su mi seksepilni, ali sam i neke druge spomenula pa se Viktor malo naljutio - ispričala je pevačica i otkrila da je morala da se opravda Viktoru:

- Rekla sam mu nakon toga da se ne brine, da sam i njega sa razlogom pomenula i da je na mom spisku seksepilnih glumaca.

Inače, Pavlovićeva i Savić su već nekoliko godina prijatelji, a sudeći po njegovim komentarima zanimalo nas je da li postoji šansa da se među njima razvije i nešto više.

- Ne pričamo na te teme, za sada smo profi - kaže Milica.

Mlada pevačica važi za jednu od najatraktivnijih na estradi, a priznaje da joj ne smeta da je muškarci gledaju kroz fizički izgled, ako će uz to da obrate pažnju i na ono što priča.

- Volela bih da me svuda gledaju - da krenu od očiju pa dalje. Volimo mi žene da se osetimo poželjnim - kaže Pavlovićeva i dodaje da joj nije problem da i sama priđe muškarcu koji joj se dopada:

- Volim da me osvajaju, ali nije mi da problem i da zavedem. Ne umem to očigledno, zato što sam sama, ali nije mi problem da probam - priznaje Milica.

Zbog svog izgleda Pavlovićeva svakodnevno dobija niz komplimenata na društvenim mrežama, koliko od muškaraca toliko i od žena. Ona priznaje da kao sve žene traži mane, ali da je naučila da zavoli sebe.

- Vidim na sebi neke mane, ali uopšte me ne zaslepljuju, nisu mi primarne. Već se trudim da radim na sebi u svakom smislu reči. U svakom slučaju, te mane mogu da se koriguju, bilo da je koji višak kilograma ili neki lapsus na televiziji. Ja sam nekako zavolela sebe, sada to mogu slobodno da kažem - iskrena je pevačica koja tvrdi da su joj predrasude sa kojim se susretala kroz život bile samo posticaj da bude bolja:

- To mi je davalo dodatni vetar u leđa, da pokažem ko sam i šta sam. I danas stojim ponosno na svojim nogama i zadovoljna sam svojim životom i karijerom i ništa tu ne bih menjala. Živi bili svi oni koji su me kritikovali.

Izvor: Blic.rs
Foto: senoritamilica/Instagram

Pogledajte još