NISU ŽALILI PARA: Branka Pujić i Dragan - Gagi Jovanović uživaju u Africi

Pauzu između radnih obaveza poznati bračni par Branka Pujić i Dragan - Gagi Jovanović iskoristio je da otputuje u Afriku, gde uživaju u pravom rajskom ostrvu i nesvakidašnjim avanturama poput istraživanja džungle i kupanja u Indijskom okeanu.

Protekla godina bila je vrlo uzbudljiva za bračni par, pa sem što se Gagi nakon sedmogodišnje pauze vratio filmu, i Branka je radila na novim projektima poput serije "Švindleri", ali i na novim epizodama "Sinđelića". Upravo zato glumci su odlučili da se počaste egzotičnim odmorom na početku godine.

- Gagi i Branka su odavno planirali da posete Afriku, a Zanzibar je sjajna lokacija za odmor. Iako su u godinama kada ne mogu previše da se upuštaju u avanture, odlučili su da upoznaju kulturu ovog egzotičnog ostrva i napune baterije na rajskim plažama - ističe izvor blizak glumačkom paru, i dodaje:

- Odmor na Zanzibaru košta oko hiljadu evra po osobi, ali Gagi i Branka ne žale novac. Pošto je Gagi doskoro imao problema sa leđima, ova destinacija mu je bila pravi pogodak kako bi plivao i odmarao se na suncu. Takođe, Branka je veliki ljubitelj mora, pa uživa da sedi na plaži, čita knjigu i upija zrake sunca.

Koliko uživaju u Africi, i sama glumica je otkrila na svom instagramu.

- Afrika u mom srcu. Uzbudljivo, nezaboravno - poručila je Branka uz fotografije s egzotične plaže na Zanzibaru, na kojima pozira u društvu Gagija.

Dok poznati glumac vreme provodi odmarajući se na plaži i kupajući se u Indijskom okeanu, glumica koristi svaku priliku da upozna bogatu istoriju i kulturu ovog afričkog ostrva, kao i da porazgovara sa lokalnim stanovništvom. Zajedno uživaju u lokalnoj kuhinji, a večeri uglavnom provode u istraživanju grada.

Uz to Branka i Gagi su još jednom pokazali da i nakon skoro tri decenije braka i dalje uživaju u harmoničnom odnosu. Koliko se zabavljaju na ovom putovanju, svedoče i osmesi, koji su neizostavni na svim fotografijama.

Izvor: Blic.rs
Foto: brankapujic/Instagram

Pogledajte još