ALEKSA, VRATI SE KUĆI, SLUŠAJ MAMU: Severina Kojić bez dlake na jeziku o oduzimanju starateljstva nad sinom (FOTO)

U novembru prošle godine sve je šokirala vest da je Hrvatski sud odlučio da oduzme starateljstvo nad sinom Aleksandrom pevačici Severini Kojić i dodeli njenom bivšem suprugu Milanu Popoviću.

Pevačica je odlučila da se sada oglasi na društvenoj mreži Instagram i da iskaže svoja osećanja, a i indirektno prozove aktere ove priče.

Poruku prenosimo u celosti.

- Prošlo je 54 dana i prošlo je "88 sati"... Prošla je večnost dok oni "skijaju""... Za ovog života sam mnogo puta doživela nepravdu. Bližnji su prodavali moju intimu za male novce, a za velike i sami znate šta se sve može dobiti. Ipak, 28.11.2019. na ovom licu bilo je najviše nepravde i tuge. Prošla su 54 dana tuge. Ali u tim danima tuge je bilo "88 sati" veselja i 54 dana njihove sramote. A mater mi je dobro rekla - nemoj da te Niko i Ništa rastuži. Niko i Ništa su me tog 28. 11. prevarili i uvalili mi svoju tugu i sramotu, ali nisu mi mogli skinuti osmeh... Ni sa ove fotografije, a ni sa brojnih mojih nefotografisanih osmeha. Jer Niko i Ništa zauvek ostaju Niko i Ništa. Ponekad postanu Niko i Nešto... Možda trenutno slučajno "skijaju", ali nas ne mogu sve preveslati. Ne dajte da vam Niko i Ništa uvale svoju sramotu i tugu i skinu osmeh sa lica. Meni nikad nisu... Ni sad nisu.... Niti će. Hvala Bogu! Aleksa, vrati se kući, napravila sam ti paštašutu, slušaj mamu - napisala je Severina.

Autor: Nadlanu.com/N.P.
Foto: severina/Instagram

Pogledajte još