MORATE DA GA ISPROBATE: Da li znate šta je "tihi seks"?

Kuća vam je puna ljudi? U ovakvoj situaciji može da pati seksualni život, posebno ako niste dovoljno hrabri i vešti da se prepustite strastima u nekom skrivenom kutku...

Postoje i drugačiji načini osim glasnog uzdisanja da partneru pokažete koliko uživate. Pomoću ovih nekoliko trikova začinite svoj seksualni život, a da pritom ni vi ni on ne pustite ni glasa.

Bez žurbe - Ako ste u kući punoj gostiju i rodbine, savetujemo vam da ne brzate, odnosno da ovog puta zaboravite na brzinski seks jer su velike šanse da ćete nešto srušiti ili preglasno zalupiti vratima i privući pažnju ukućana. Umesto toga, dogovorite mesto i vreme sastanka (spavaća soba ili pak kupatilo) i izaberite pozu u kojoj nema previše akcije. Lotus ili položaj kašike idealni su za tihi seks.

Ništa krevet - I najbolji kreveti škripe kada se na njima neko prepusti strastima. Stoga, zaboravite na krevet i prebacite se na pod ili se primaknite zidu, ako želite da vodite ljubav u stojećem položaju. Snađite se i improvizirujte.

Pokrijte usta - Ukoliko želite dodatno da začinite seks, prekrijte jedno drugom dlanom usta ili još bolje - ućutkajte partnera poljupcem. Komunicirajte očima. Pogledom mu dajte do znanja koliko je dobro ono što radi. Osim što ćete ućutkivanjem jedno drugo osigurati da vas niko ne čuje, ovo može preći u vruću igricu pa čak i poprimiti elemente dominacije (naravno ako se oboje slažete).

Ako već niste, obavezno isprobajte...

Izvor: Prva.rs/Metro-portal.hr
Foto: Ilustracija/Unsplash.com

Pogledajte još