NE BIH IMAO NIŠTA PROTIV DA NAM LUKAS PEVA NA SVADBI: Mister Džejd progovorio o ljubavi sa Sonjom Vuksanović

Zgodni Turčin koji je ukrao srce dizajnerke Sonje Vuksanović, koja je ranije bila udata za Željka Šašića i Acu Lukasa, priznao je da su u vezi i osvrnuo se na jednog od bivših supruga svoje drage.

Bivša žena Ace Lukasa Sonja Vuksanović osvojila je srce milionera iz Turske Ozkana Šena, koji je popularan pevač i humanitarac, a predstavlja se kao Mister Džejd.

Ozkan Šen navodno već dva meseca uživa u ljubavi s Vuksanovićkom. Par se slučajno upoznao na jednom događaju, a on je sada ispričao da će prvi put možda stati na ludi kamen upravo sa Sonjom.

- Sonja je divna i imam ozbiljne planove s njom. Moguće da će mi biti supruga. Polako, videćete. Ona je razvedena, a ja sam slobodan i ne vidim prepreku u tome - rekao je on za "Kurir".

Ozkan je izjavio i da se ne bavi Sonjinom prošlošću te da nije znao da je bila u braku sa Željkom Šašićem i Acom Lukasom, ali da je upoznao njene kćerke.

- Vidim da je simpatičan čovek. Verujem da je profesionalac. Ne bih imao ništa protiv da nam peva na svadbi. Ne bih nas upoređivao - rekao je Mister Džejd.

Izvor: Kurir.rs
Foto: mrjade/Instagram

Pogledajte još