DOŽIVEO NEPRIJATNOST: Saša Kovačević priveden u Americi?!

Kada je krenuo na put u Dominikansku Republiku, sa bratom Radetom i ostatkom ekipe, ne bi li ekranizovao čak četiri pesme na ovoj egzotičnoj destinaciji, Saša Kovačević nije ni slutio kakav će ga maler poterati.

- Saleta je na aerodromu u Njujorku privela policija! Došlo je do neke zabune, pa su ga skinuli sa redovnog leta i odveli u posebnu prostoriju i zadržali par sati, taman da mu let za Dominikanu propadne - otkrio je izvor za "Svet", pa nastavio:

- Uopšte mu nije bilo svejedno. Pitao ih je zašto ga drže i proveravaju, a odgovor je bio da je to deo rutinske kontrole i da su pooštrene mere opreza. Ubrzo mu je policija vratila dokumenta, saopštila da je sve u redu i da može da nastavi put.

- Sale je poludeo. On je perfekcionista. Ne voli da kasni i vrlo je odgovoran. Morao je da kupi nove karte, što uvećava troškove snimanja - dodao je izvor.

- On je odvojio više od 30.000 evra za snimanje spotova i nije mu do bacanja para zbog greške aerodromske policije, ali šta je tu je - zaključio je pomenuti izvor.

Izvor: Blic.rs/Svet
Foto: sashakovacevic/Instagram

Pogledajte još