ŽESTOKA RASPRAVA U BELOJ KUĆI: Mlađan Jovanović opleo po Mimi Živković, ona mu uzvratila! (VIDEO)

U Beloj kući došlo je do žestokih rasprava kada su zadrugari birali osobu koja se pravi pametna, a to zapravo nije.

Ana Korać i Nikola Orozović iznenadili su svoje svojim stavovima, a onda je nastao haos kada je Mima Živković započela sa izlaganjem.

- Moram da vam odam tajnu, u većini situacija se pravim glup iako neke stvari vidim jako dobro. Osobe koje se ovde prave pametne su Zola, čak i Nina, pa i Mensur. Ali, navešću Pandu, jer sa njim imam konstruktivne rasprave, a koje se ne završe dobro jer on skoči i pobegne - rekao je Orozović.

- Za mene je to Milan Petković, pravi se pametan i meša se u situacije koje uopšte ne treba da ga se tiču - rekla je Ana.

- Mnogi se prave pametni ovde. Slušala sam Mensura kako se bori protiv 40 ljudi, a prvi dođe i čačka ljude i baca rovce. Ali, Nina se mnogo pravi pametna, vidi se da se folira - rekla je Mima.

Zbog ovoga je došlo do sukoba u kojem su svi takmičari sprečavali Mimu da nasrne na Mlađu Jovanovića koji ju je vređao zbog toga što je ona prozvala Ninu Babić kao osobu koja se pravi pametna.

- Mima, vodi računa o svojoj devojci, nemoj da se mešaš i da ljubomorišeš. Ti si muškarac u vezi, svaka ti čast, Mima! Kuneš se u ujnu zbog cigara, a lažeš - vikao je Mlađa.

- Nemoj da mi uzimaš ujnu u usta to mi je kao druga majka, je l' ti jasno - rekla je Mima.

Izvor: Pink.rs
Foto: Zadruga Official-Printscreen/Youtube

Pogledajte još