PA TO JE STRAŠNO: Majka Nataše Bekvalac očajna zbog njenih tajnih udaja (VIDEO)

Ovog utorka "Ami G Show" biće posvećen Nataši Bekvalac. Pevačica najavila je svoj prvi veliki koncert u beogradskoj "Štark" areni za 14. februar, simboličnog naziva "S.O.S. za ljubav", a uoči ovog spektakla, ona dolazi u studio kod Ognjena Amidžića.

Pripreme za koncert uveliko traju i kako je sama rekla, publika će imati priliku da njene pesme čuje u potpuno drugačijim aranžmanima. Osim što dane provodi u studiju i uvežbavajući koreografije sa plesačima koje je dovela iz Slovenije, Nataša je gotovo svakodnevno u Areni, gde nadgleda finalne pripreme.

Pored priče o koncertu, koji predstavlja veliki korak u Natašinoj karijeri, u emisiji će se pojaviti i njena stariju ćerka, Hana Ikodinović, sa kojom je Ognjen razgovarao u pevačicinom domu.

Kako do sada nije nikada davala izjave za medije, niti gostovala u emisijama, Ognjena je zanimalo da li ima želju da se bavi istim poslom u kom je njena mama toliko uspešna.

- Da, hoću da budem pevačica – priznala je Hana.

Sa Ognjenom je pričala i Natašina mama Mira Bekvalac, koja je kroz razgovor spomenula i Natašine udaje, kojih je do sada bilo tri.

- Sva tri puta gotovo da se tajno venčala, zamisli ti to. Pa to je strašno, da ti to uradi dete – bila je iskrena Mira.

Autor: Nadlanu.com/M.M.
Foto: AmiG Show - PrintScreen/YouTube

Pogledajte još