STAVILA TAČKU NA SPEKULACIJE: Dušica Jakovljević otkrila da li je u vezi sa Đeksonom

U današnjem izdanju emisije "Premijera - Vikend specijal" Dušica Jakovljević, voditeljka rijaliti programa "Zadruga" otkrila kako igleda njena nedelja, kakav odnos ima sa decom, ali i da li je u vezi sa popularnim reperom Đeksonom.

Dušica je najpre pred kamerama otkrila kako izgleda nedelja u njenom domu.

- Nikada dobro isplanirano, ma koliko da se trudimo, jer uvek nešto iskrsne. Ja sam mama jedne tinejdžerke i jednog predtinejdžera, tako da je to uvek nešto, šta god da planiraš, ne može da se ispuni skroz osim nekih svakodnevnih obaveza. Ja sam žena koja je odlučila da pre svega svojoj ćerki pokaže da treba da vodi računa o sebi, ja idem često na masaže, antistres mi posebno treba u poslednje vreme - rekla je Dušica u emisiji i otkrila da li sa ćerkom priča o momcima:

- Anđela misli da je jako stresno imati dečka jer gleda drugarice koje se zaljubljuju i ti momci, a i tu su te društvene mreže i sve je to drugačije od onoga kako je bilo u moje vreme.

Ekipa emisije "Paparaco lov" nedavno je snimila Dušicu u društvu repera i bivšeg zadrugara Nemanje Đerića Đeksona, a od tad se mnogo spekulisalo da li među njima postoje simpatije ili su samo prijatelji. Dušica je pred kamerama javno otkrila da li ima dečka.

- Ne. I šta je uopšte veza? Ne, ne, ne pričam, rekla sam da neću pričati o svom privatnom životu i da li je nešto istina ili nije, mislim da je toga mnogo bilo u prošloj godini i da ja radim toliko stvari kao i ljudi oko mene sa kojima se družim da bismo sad nešto drugo gurali u prvi plan - rekla je Dušica, pa dodala:

- U obraz smo se poljubili, kao i svi prijatelji. Bilo je ono što ste videli na snimku pomenutom, i to je to - zaključila je lepa voditeljka.

Izvor: Pink.rs
Foto: dusicajakovljevic/Instagram

Pogledajte još