PEVAČICA SE RAZVELA PRE GODINU DANA: Ana Stanić stavila tačku na brak sa biznismenom Momčilom Lavrnićem?!

Ana Stanić navodno se razvela od Momčila Lavrnića pre nešto više od godinu dana. Pevačica i bivši košarkaš stavili su tačku na svoj brak, ali je ona to sakrila od javnosti, sve do sad.

Poznato je da pevačica svoju privatnost krije kao zmija noge i da o odnosu s bivšim košarkašem i biznismenom gotovo nikada ne govori. Tako je malo ko mogao i da pretpostavi da su ona i Momčilo odlučili da na svoj brak stave tačku.

Iako je ranije u nekoliko navrata Ana ovu informaciju demantovala, izvor upućen u pevačicin život kaže da je razvod definitivan i da njih dvoje više nisu u braku i ne žive zajedno.

- Iako su pokušali da prevaziđu neslaganja, nisu uspeli. Sve je prošlo mirno jer su oboje civilizovani ljudi i za tim nema potrebe. Pritom, imaju sina, kome žele samo najbolje, i zbog njega su i dalje u dobrim odnosima. Znam da ne žive zajedno više od godinu dana, tako da pretpostavljam da su se razveli u tom periodu, krajem 2018. ili početkom 2019 - kaže izvor i dodaje:

- Momčilo nije čovek od skandala i ne voli da se o njemu piše bilo šta. Smatra da javnost ne treba da zanima ništa o njemu jer nije javna ličnost. Zato su se on i Ana dogovorili da ne pričaju o tome. Inače, on ima devojku već neko vreme, mlađa je od njega. U Anin privatni život nisam upućen baš - kaže izvor.

Ana i Momčilo venčali su se tajno 2010. godine na Fruškoj gori, a godinu dana kasnije dobili su sina. Njih je upoznala zajednička prijateljica, nekadašnja manekenka Marija Tarlać. Nakon završetka sportske karijere, Momčilo se posvetio preduzetništvu i suvlasnik je lanca prodavnica obuće.

Ana nije ni potvrdila, ni demantovala ovu priču.

- Nemam komentar - rekla je Ana kada je upitana da li ima komentar na priče o razvodu.

Izvor: Kurir.rs
Foto: ana1stanic/Instagram

Pogledajte još