ONA JE BOMBA: Nemanja Đerić Đekson progovorio o vezi sa Dušicom Jakovljević

I dok Dušica Jakovljević ne priznaje da je pala na modernog repera Đeksona, on se poverio ortacima da se zaljubio u zgodnu voditeljku. Kada ga kontaktiraju mediji reper se pravda da su Dušica i on samo dobri ortaci koji se kapiraju...

- Istina je da sam raskinuo sa devojkom sa kojom sam bio dugo, kao i da sam uplovio u novu vezu. Iz pristojnosti neću reći o kome je reč, objašnjava Đeks i nastavlja: "Dušica je za mene uvek bila i ostala carica, ma ona je bomba! Daj bože da mi je devojka. Za sada samo blejimo zajedno. Baš se iscimala da me odvede taj dan da nešto obavim, a na kraju završismo na televiziji. Dan posle tog snimka opet smo se našli. Baš se gotivimo u poslednje vreme - rekao je Nemanja Đerić Đekson za "Star".

- Đekson je totalno odlepio. Sve ređe bleji u kraju sa otracima, a i ono malo što se pojavi, uglavnom se smeška i s nekim se dopisuje porukama - rekao je navodno Đeksonov ortak iz naselja, i dodao:

- Tek kad smo ga pritegli jer je bilo jasno da se kucka sa ribom, diskretno je priznao da je sa Dušicom, kao i da su počeli svakodnevno da se viđaju i čuju sto puta dnevno. Kaže da mu ona mnogo čini i da mu završava nešto jako bitno. Priznao je i da se baš zaljubio, kao ni u jednu do sada, ali da moraju da se kriju, jer voditeljki ne ide u prilog da se zna sa kim je u vezi.

Izvor: Blic.rs
Foto: djexongram/Instagram

Pogledajte još