U ZAGREBU NESTAO POZNATI SRPSKI KUVAR: Sestra Dejana Markusa uputila očajnički apel

Beograđanin nastanjem u Zagrebu, Dejan Markus, proslavljeni kulinarski stručnjak poznat iz emisije "Kuvati srcem", nestao je i od 7. februara mu se gubi svaki trag.

U Hrvatskoj, tačnije u Zagrebu, svoje kulinarske veštine u jednom je trenutku zamenio vinom, zbog čega su ga mnogi poznavaoci prilika prozvali "čovekom vinom" nakon što je otvorio vinoteku "The Wine” u Vlaškoj.

Poslednji put s Markusom su prijatelji kontaktirali u petak, a Dejanova sestra Jelena, koja živi u Beogradu, okrenula je na stotine telefona u pokušaju da bratu uđe u trag.

Nestanak Markusa je prijavljen policiji koja je započela potragu.

Prenet je i apel Markusove sestre Jelene koja je pozvala sve koji bilo šta znaju o njenom bratu da jave policiji. U potrazi za Dejanom aktiviralo se na stotine njegovih prijatelja i poznanika.

U stanu u kojem je boravio na Trešnjevci ostale su mu sve stvari, frižider je bio pun. Jedino nije bilo ličnih dokumenata i mobilnog telefona sa hrvatskim brojem.

Dejan je, prema rečima njegove sestre, u Zagreb otišao nakon što je u Srbiji nanizao uspehe. Snimio je preko 1900 epizoda kulinarske serije ''Kuvati srcem''.

U poslednje vreme, kaže Dejanova sestra, posao mu nije išao sjajno.

Izvor: Novosti.rs/Jutarnji list.rs
Foto: YouTube/PrintScreen

Pogledajte još