NE BIH VOLELA DA BILO ČIJE DETE TO DOŽIVI: Ana Stanić progovorila o spekulacijama da se razvela od Momčila Lavrnića

Nakon što je pre dva dana kao bomba u javnosti odjeknula vest da se pevačica Ana Stanić razvela od bivšeg košarkaša Momčila Lavrnića još pre godinu dana, ona je odlučila da se oglasi ovim povodom na svom rofilu na društvenoj mreži Instagram.

- Dragi novinari, da li vam je palo na pamet da proverite knjigu venčanih, kao i moje i mesto prebivališta mog muža, pre nego što ste napisali da smo razvedeni već godinu dana? Ili ste slepo verovali "izvoru"? Sada je ovo sa pravne tačke čista i laka situacija. Gruba je laž da smo moj muž i ja razvedeni i da ne živimo zajedno - napisala je Ana i dodala:

- Ja niti sam ikad komentarisala, niti tužila medije kada objave trač o meni. Ali sada imam dete i ono može da pročita ili čuje u školi da su mu mama i tata razvedeni već godinu dana, a nisu. Ne bih volela da bilo čije dete to doživi. Napravila sam izuzetak i prokomentarisala svoj svoj privatni život jer su netačni članci o meni uzeli maha, ali kao i pre, ne mislim da sam dužna da polažem račune o svom privatnom životu - zaključila je Ana.

Autor: Nadlanu.com/M.M.
Foto: ana1stanic/Instagram

Pogledajte još