STAVILI TAČKU NA LJUBAV: Ivana Pavković i Petar Mitić se razvode?!

Vest koja je odjeknula kao "grom iz vedra neba" je da se poznati bračni par Ivana Pavković i Petar Mitić posle četiri godine braka razvode.

Ivana I Petar su se zabavljali četiri godine, nakon čega su svoju vezu ozakonili i isto toliko živeli u braku, a sada su rešili da na tu ljubav stave tačku.

Ako je verovati dobro upućenom izvoru, Petar je našao ljubavnicu iz rodnog Vranja, zbog koje je slobodno vreme provodio u ovom gradu. Ivana ništa nije sumnjala dok njegovi odlasci u Vranje nisu postali sve učestaliji, nakon čega je poželela da sazna o čemu se radi i došla do frapantne istine, a to je da njen suprug ima ljubavnicu.

Ona je odlučila da će mu prevaru oprostiti, zbog sina Vujadina, ali Petra zajednički život sa Ivanom izgleda više ne zanima.

Prema pričama dobro upućenih, oni i dalje žive u istom stanu, ali spavaju u odvojenim sobama, a dokle će tako biti još uvek nije poznato.

Ono što je još sumnjivo i vodi ka pričama o razvodu je činjenica da ni Petar, a ni Ivana, iako su veoma aktivni na Instagramu, u poslednja tri meseca nisu postavili zajedničku fotografiju, što je ranije bila skoro pa svakodnevna praksa.

Da li će u javnost uskoro sa razvodom izaći i bračni par Pavković-Mitić, sigurno je da ćemo brzo saznati.

Izvor: SrbijaDanas.rs
Foto: ivanapavkovic/Instagram

Pogledajte još