NOVI ESTRADNI RAT: Šako Polumenta brutalno uzvratio Indi Aradinović!

Šokantna prepiska koja je isplivala, a u kojoj se dopisuju Šako Polumenta Indira Aradinović Indi, zgranula je sve. Naime, oni su razmenili niz uvreda i pogrdnih reči, a sve to je Indi objavila na svom Instagram profilu. Mi smo odmah kontaktirali Aradinovićevu, a ona nam je objasnila o čemu se zapravo tu radi.

Naime, Šako je podelio snimak na svom Instagram profilu na kom ona i njena sestra Edita Aradinović pevaju sa još jednim anonimnim muškarcem Polumentinu pesmu, a kada ga je Indi zamolila da snimak obriše, usledila je ova poruka, a nešto kasnije i blok.

Polumenta je otkrio da nije sve bilo baš tako kako Indi tvrdi.

- Zamolio me je taj moj drug iz Hamburga da to okačim, taj snimak, da bi on dobio lajkove, da bi podigao svoj Instagram. Da oni nisu bili dobri ne bi taj snimak ni napravili, on je to poslao meni i zamolio me da to objavim da bi imao gledanost i posete na svom profilu. Ja sam naravno označio i njih, ja sam dobar sa Editom, ja sam to iz poštovanja uradio. Edita često peva moje pesme i bila je čest gost na mojim nastupima, Indi ne poznajem, znam je sa ulice, par puta smo se sreli sa nekim od kolega je bila uvek. Nemam loše mišljenje o njoj, nisam imao loše mišljenje, o Editi još manje, cenim je kao jako dobrog vokalnog interpretatora, ima odlične pesme, izgleda mi kao fin čovek, ovu drugu (Indi) ne poznajem, sem toliko zdravo za zdravo. Otkud njoj pravo da mi piše na Instagramu: "Privatizovao si snimak, skidaj to". Bilo ko da snimi moju pesmu, ja sam tu da to okačim, da ih uveličam, da im dam prostora da imaju od mene podršku. Ispoštujem i one koji znaju i one koji ne znaju da pevaju. Ja sam očekivao da će to biti: "E Šakice hvala", međutim, da ona meni tako piše: "Skidaj to, to je privatni snimak, onaj klošar što je poslao taj snimak..." Ja sam joj samo napisao par reči: "Ja ću tebe naučiti kako ćeš da pričaš sa mnom, sa mnom tako ne možeš da razgovaraš". Blokirao sam je, obrisao sam snimak i otišao. Ja sa njom komentara više nemam. Ona je ta koja je zvala novinare, šta će njoj taj prostor, mi se nismo svađali, zbog čega ona to radi, to niko nije znao osim nas dvoje. Da ona to kači na Instagram... Pa bavi se karijerom, ako pevaš, bavi se karijerom, plasiraj svoje pesme, objavljuj svoje pesme, a ne kako se svađaš sa kolegama, kako pišeš jednom velikom Šaku Polumenti, iz poštovanja možeš da mi kažeš: "Šako skini to, ne ide to tako", ja bih iz poštovanja uklonio to, a ne da mi piše o privatnosti, ovo, ono, ma makni se, beži tamo, mrš - rekao je Šako.

Izvor: Pink.rs
Foto: sakopolumenta/Instagram

Pogledajte još