ODNELA JE TUGU IZ MOG ŽIVOTA: Dado Polumenta otkrio koliko mu znači podrška supruge Ivone

Pevač Dado Polumenta godinama je u skladnom braku sa suprugom Ivonom sa kojom ima dve ćerke Aleu i Aliu, dok iz prvog braka ima sina Dorijana.

Pevač je sada progovorio o svojoj porodici i tom prilikom istakao koliko mu znači podrška svoje lepše polovine.

- Nije lako mene pratiti, zaista. Za to je morala da se rodi baš ona. Dugo sam čekao, ali sam za sedam godina braka sa njom uspeo da obrišem svaku tugu iz života. I sve ono što mi se desilo pre nje, uspela je da anulira - rekao je Dado.

Polumenta je dugo srljao i bio u kandžama poroka, a sada je dao savet onima koji ne veruju u srećan kraj:

- Naravno da imam savet. Najveća greška je odustati, najlepši poklon je oproštaj, najveća snaga je vera, a najlepša stvar je ljubav. Dok ne pronađete svoju drugu polovinu, kao da živite sa pola duše, pola srca. A kada je na pola, sreća ne može biti potpuna. Samo ljubav, ljubav, ljubav.

On je progovorio i o sinu Dorjanu i istakao koliko je ponosan na njega.

- Dorijan je u svetu fudbala, od sedme godine trenira i profesionalno se bavi time. Zaista sam ponosan na to što je okružen dobrim i pametnim ljudima, život mu je ispunjen zdravim navikama i ponosan sam što je, i pored toga što je dete razvedenih roditelja, izrastao u jednog pametnog, poštenog i skromnog momka. A on na mene, znam da jeste ponosan, baš zbog tih promena koje su mi se desile u životu, i što sam iz dana u dan sve bolja verzija sebe - rekao je pevač.

Dado je progovorio i o svojoj sestri koja je bolesna, te je otkrio koliku podršku nalazi u njoj.

- Ona mi je uvek bila najbolji primer da sve može, da ne postoji nemoguće. I da treba čovek da se bori kao lav u svakom segmentu svog života. Ona je moj heroj i najveći borac za život. Naravno da bez mojih roditelja i druge sestre ništa ne bi bilo isto, zahvaljujući njima ona je i dan danas sa nama - rekao je pevač, a na pitanje u kakvom je odnosu sa stricem Šakom Polumentom, on je odgovorio:

- Uvek je imao poštovanje sa moje strane i nesebičnu ljubav.

Izvor: Blic.rs/Story
Foto: dadopolumentaofficial/Instagram

Pogledajte još