Igor Mirović uživao u koncertu "Love Actually" iz poslednjeg reda! (video)

Danas je u sklopu novosadskog "Festivala ljubavi", u Galeriji Matice srpske, održan koncert "Love Actually" na kome je nastupila poznata novosadska vokalna grupa "Muzika srca".

Koncert je nosio ime po čuvenom filmu, jer je na njegovom početku napravljen omaž legendarnoj sceni venčanja iz filma sa pesmom "All You Need Is Love", kada su muzičari ustajali iz publike i izvodili pojedine delove poznate pesme "Bitlsa".

Na koncertu se, bez protokola, pojavio i predsednik Pokrajinske vlade Igor Mirović, koji je došao sa suprugom i prijateljima, i u programu uživao iz poslednjeg reda.

Više o celokupnom programu i svim informacijama u vezi sa festivalom, možete da se informišete na sajtu http://communications.rs/love2020/, na Fejsbuk stranici Festival ljubavi Novi Sad i na Instagram profilu festival_ljubavi.

Kao od prvog dana, ideja festivala ostaje promovisanje i širenje ljubavi. Upravo zato će i ove godine Novi Sad biti prestonica ljubavi!

“Festival ljubavi” organizuju kompanije Udruženja “Subsidium”, HBO Color Media Events, kompanije Color Media Communications i “Ninamedia”, uz podršku Grada Novog Sada.

Prijatelji festivala su: kompanija Coca-Cola sa brendom Fuzetea, Mars sa brendovima Orbit i Pedigree, Heineken (Zaječarsko pivo), MOL i Bambi.

Fotografije možete pogledati ispod.

Izvor: Instagram/festival_ljubavi

Pogledajte još