REAGOVALO OBEZBEĐENJE: Nataša Radan i Mima Živković u žestokom sukobu! (VIDEO)

Mima Živković bila je nervozna tokom današnjeg sastanka, a sve zbog prozivki na njen račun. Zbog toga je besna ušla u raspravu sa Natašom Radan ničim izazvana, a onda je uletelo obezbeđenje.

Nataša je izrevoltirana pokušala da je udari, a onda su razbile tanjir pun hrane, a čaše i šolje su letele preko stola.

- Ti si jedna mala vaškica - počela je Nataša.

- Je l' te sramota da na mene digneš ruku! Je l' znaš da su svi moji gledali kad si me nabila nogom, je l' misliš da je to u redu? Što imaš potrebu da se ubacuješ kad pričam sa nekim? - pitala je Mima.

- Pohlepna si, gladna si od 6. septembra - rekla je Nataša.

- Dođi da te nabodem! Ku*vice jedna. Neće više niko da diže ruku na mene, je l' ti jasno ku*vo jedna mala! - rekla je Mima.

Iako je većina zadrugara dala sve od sebe da smiri strasti između Nataše i Mime, njih dve nisu mogle da se iskontrolišu, pa su nastavile sa uvredama zbog kojih je obezbeđenje bilo u pripravnosti kako ponovo ne bi napale jedna drugu.

Tako je ovoga puta Nataša izazivala svoju cimerku na fizički kontakt, a svi su bili šokirani i besni zbog ukućana koji su u tom trenutku želeli da odmore.

- Ja sada hoću da ti udariš mene, tako mi je došlo - rekla je Nataša.

- Nije to moj nivo, znam da ti treba adrenalin, ali ja nisam u tom fazonu. Idi udari nekog muškarca, mene si našla! - rekla je Mima.

- Ti mi ličiš na muškarca, zato sam tebe izabrala. To što si rekla malo pre će da te košta, a sad ćeš sa mnom da imaš posla - rekla je Nataša.

Izvor: Pink.rs
Foto: Zadruga Official - YouTube/PrintScreen

Pogledajte još