PRIJAVILA GA POLICIJI: Ivan Ivanović Đus fizički zlostavljao sestru?!

Repera Ivana Ivanovića Đusa prijavila je policiji sestra od ujaka Viola S. i navela da ju je on tukao ispred jednog lokala na Novom Beogradu. Prema nezvaničnim informacijama, Đus i njegova sestra bili su na ručku u jednom sendvič-baru, u kom je izbila svađa među njima. Povodom cele ove situacije, Đus se još uvek nije oglašavao.

- Reperova sestra je u nedelju došla u policijsku stanicu u Mirijevu i prijavila da je bila žrtva nasilja. Kako je navela u prijavi, s bratom Ivanom Ivanovićem Đusom bila je u lokalu na Novom Beogradu, gde su se i posvađali. Kad su izašli na kej, kako tvrdi, Đus ju je prvo udario šakom u lice, a potom ju je šutnuo u stomak. On bi sutra trebalo da bude saslušan, posle čega će biti doneta odluka o tome da li će biti podneta krivična prijava ili ne - navodi izvor.

Kako izvor dodaje Viola posle fizičkog napada nije otišla kod lekara i nema izveštaj o eventualnim povredama. Đusu ovo nije prvi incident. Pre nekoliko godina navodno je pretučen na Konjarniku bejzbol palicama.

- Pre toga bio je učesnik navijačkog obračuna na Karaburmi. Prema njegovoj verziji događaja, pokušao je da odbrani druga koji je navijač Rada, i tada je u masovnoj tuči zadobio nekoliko udaraca s leđa. Međutim, prema drugoj verziji događaja, on i njegov drug provocirali su navijače OFK na manifestaciji Dani Karaburme, zbog čega je tada brutalno pretučen - dodao je izvor.

Izvor: Pink.rs
Foto: juice.jedan.jedini/Instagram

Pogledajte još