UGLAVNOM SAM JA KRIV: Ana Korać otkrila zbog čega je lagala Davida Dragojevića! (VIDEO)

Zadrugari su danas morali da budu iskreni kao nikada do sada, te su morali da priznaju koga su i zašto slagali u Beloj Kući.

Sledeća na redu bila je Jovana Tomić Matora, koja je priznala da je ipak najviše lagala u prvoj sezoni "Zadruge", kada nije želela potpuno da prizna svoju seksualnu opredeljenost, ali da se sada oseća slobodno. No, morala je da skine teret koji oseća, te je "prozvala" jednog zadrugara.

- Ima jedna osoba, kako da vam objasnim, iz nekog razloga ne želim da budem maksimalno iskrena, zato što kad god sam bila iskrena, ona mi je vratila nešto, znam je iz spoljnog sveta, možda i zbog našeg zajedničkog prijatelja se suzdržavam i ne kažem šta mislim stvarno. A recimo, možda me je ta osoba napala, pa sam ja rekao da sam prešla preko toga, a nisam - rekla je Matora, a Milan Petković se u tome pronašao, što je ona i potvrdila.

- Što se tiče zadrugara, nisam nikog lagala, ja kad imam šta da kažem, kažem. Slagala sam najviše Davida i Matoru, njoj sam prećutala ako viče na mene, ja uvek iskuliram i tačno bih je nalupala, ali prećutim i okrenem se, možda je to greška, mada je ona sada spustila loptu - rekla je Ana Korać, pa dodala:

- Što se tiče Davida, njega stalno lažem za neke sitnice, pa mi on govori da to nije tako, a ja kažem da je to tako. Ja mu kažem jedno ovde, a onda ustanem za stolom i kažem drugo, to su te neke sitnice koje slažem. Dešavalo se kada ležimo u krevetu i kada se okrenem i kažem da sam ljuta, prebacim uvek loptu na njega, međutim nije tako. Juče sam mu rekla za jedno ime koje ne želim da se spominje ovde, on bukvalno sve zna.

- Uglavnom sam ja kriv uvek - zaključio je David.

Izvor: Pink.rs
Foto: Zadruga Official - YouTube/PrintScreen

Pogledajte još