ODABRANI POBEDNICI U PET KATEGORIJA: Završena još jedna spektakularna "Zadrugovizija" (VIDEO)

Zadrugari su na sinoćnoj specijalnoj "Zadrugoviziji" dali sve od sebe kako bi oduševili žiri, publiku, novinare kao i sve one koji veruju u njih i koji su željno iščekivali njihovo pojavljivanje na sceni.

Novinarski žiri je objektivno komenarisao nastupe, a takmičari su bili i te kako zadovoljni onim što su postigli. Nakon što su svi zadrugari pokazali svoje talente za imitacije, došlo je vreme za glasove novinara, a bilo je neizvesno do samog kraja ko će poneti titulu najboljeg imitatora.

Nakon što su sabrani glasovi utvrđeno je da su Zorica Marković i Filip Đukić pobednici novinarskog žirija, i oni su dobili paket slatkiša, slaniša, kozmetiku i obuću.

Pobednički nastup:

Odlukom velikog broja glasova pobedu Fejsbuk glasanja odnela je ekipa koju su činili: Marko Miljković, Mima Živković i Stefan Karić.

- Realno, bili smo najbolji. Ne znam šta se folirate ovde - rekao je Marko Miljković.

- Prezadovoljni smo. Hvala svima koji su glasali - rekao je Stefan.

Stefan, Marko i Mima dobili su pakete slatkiša, slaniša i kozmetike, džoger, obuću i dve hiljade dinara.

Pobednički nastup:

Publika je sinoć glasala i putem društvene mreže Instagram. Iva Grgurić i Gagi Đogani pobednili su u ovoj kategoriji , a kao nagradu dobili su pakete slatkiša, slaniša i kozmetike, džoger, obuću i dve hiljade dinara.

- Prezadovoljni smo! Hvala svima koji su glasali. Luna, volim te - rekao je Gagi.

- Hvala svima koji su glasali! Volim vas puno! - rekla je Iva.

Pobednički nastup:

Stručni žiri činili su: Kristina Kija Kockar, Dragica Radosavljević Cakana, Maja Nikolić, Ljupka Stević i Nenad Marinković Gastoz.

Odlukom stručnog žirija pobedu su odneli Zorica Marković i Filip Đukić sa osvojena 52 poena, a voditelj im je saopštio da su kao nagradu dobili boks cigareta, paket slatkiša, slaniša, kozmetike, kafu, obuću i novčanu nagradu od 5.000 dinara.

Publika je imala priliku da daj svoj glas, a ovoga puta najveći broj glasova milionskog auditorijuma dobili su Mima Živković, Marko Miljković i Stefan Karić, te su oni osim Fejsbuk glasanja, pobednici i putem SMS glasova. Pobednička ekpia je dobila boks cigareta, kafu, paket slatkiša i slaniša, za muškarce karton piva i litar viskija i novčanu nagradu od 10.000 dinara.

Izvor: Pink.rs
Foto: Zadruga Official - YouTube/PrintScreen

Pogledajte još