ZALJUBILA SE: Ana Nikolić upoznala novog dečka Boška slučajno!

Nakon razvoda od Stefana Đurića RasteAna Nikolić nije ni pomišljala da se upusti u neku vezu. Trebalo joj je dosta vremena da se vrati na staro, pa pored toga što je konačno stesala liniju, pevačica je našla novog dečka koji je podržava i pomaže joj da se vrati na muzički scenu u velikom stilu.

Ani nije bilo ni na kraj pameti da će se zaljubiti. Nakon razvoda sa Rastom želela je samo da se vrati u staru formu, da uradi nove pesme i da krene da nastupa, jer je konstatno bila kod kuće. U svemu tome je prvi podržao njen novi dečko. Odmah je podžao njene ideje, ponudio joj finansijku pomoć i oduševio se idejom da snima spotove u Maroku. Vidimo svi da je procvetala i da je konačno zadovoljna sobom, još sada kada iza album biće jača nego ikada - rekao je izvor i dodao:

- Novog dečka Boška je upoznala sasvim slučajno. On ima svoju firmu koja se bavi ugradnjom sigurnosnih vrata, inače je po zanimanju bravar. Kada je trebalo da se zamene vrata u njenom stanu na Voždovcu, sasvim slučajno jer je bio u manjku sa radnicima tog dana, pa se pojavio sa još jednim momkom kako bi završili posao. Ugradili su joj nova vrata, tako su se i upoznali. Njemu se Ana dopala odmah na prvi pogled, bio je oduševljen njenom harizmom i smislom za humor. Dok Ana nije nešto mnogo obratila pažnju na njega.

- Njih dvoje su se znali od ranije preko nekih zajedničkih prijatelja, ali ništa to nije bilo specijalno. Pošto mu je ostao njen broj telefona, jer ga je ona lično zvala da se dogovore oko ugradnje i cene, danima se premišljao da li da je pozove na piće. Na kraju je skupio hrabrosti i pozvao je, a Ana Nikolić je za divno čudo pristala. Od tada se više ne razdvajaju, a i što bi kada se odlično razumeju. Ne znam zašto svi pričaju kako je sa nekim dečkom ko je žestok momak, tajkun i kriminalac. Čovek je biznismen, živi od poštenog rada, ima svoje firme, lep, situiran i ono što je najbitnije podržava Anu u svemu - kaže izvor blizak pevačici.

Izvor: Svet.rs
Foto: ananikolicofficial/Instagram

Pogledajte još