OTAC KARAĐORĐE POTVRDIO RADOSNU VEST: Aleksandra Subotić u drugom stanju!

Starleta Aleksandra Subotić ostala je u drugom stanju sa dečkom Petrom Raspopovićem zvanim Peca Vijagra.

Nekadašnja rijaliti-zvezda imala je sumnje da li će više ikada moći da ostane u drugom stanju jer je imala komplikacije nakon što je dobila ćerkicu Magdalenu. Nakon toga pokušavala je da ostane trudna sa tadašnjim dečkom Davidom Dragojevićem, ali im to nije polazilo za rukom.

Subotićeva je u dogovoru sa Pecom planski radila na tome da se po drugi put ostvari kao majka, što je očigledno i uspela.

- Aleksandra je nagovorila svoga dečka Vijagru da pokušaju da naprave bebu iako je bila skeptična da će uspeti. Na njihovu sreću, ostala je u drugom stanju i sada jedva čekaju da saznaju pol bebe - kaže izvor.

Ovu informaciju potvrdio je i Aleksandrin otac Karađorđe Subotić, koji nije krio sreću, pa nam se pohvalio da mu je i mlađa ćerka takođe u drugom stanju.

- Tačno je da je Aleksandra u drugom stanju, pohvalila mi se. Naravno da sam srećan što ću dobiti drugo unuče, ali moram da vam kažem da je i treće na putu. Naime, i moja mlađa ćerka Gorana je trudna i porodiće se, akobogda, negde u isto vreme kao i Aleksandra.

Izvor: Srpski telegraf/Republika.rs
Foto: sandrasubotiscs/Instagram

Pogledajte još