POKRENUĆE KRIVIČNI POSTUPAK: Biljana Sečivanović tvrdi da je njena pastorka žrtva vršnjačkog nasilja!

Biljana Sečivanović je rekla da je Slavica Ilić, baka devojčice koja je navodno napala njenu pastorku, iznela neistine i da će pravdu morati da potraže na sudu.

Biljana i dalje tvrdi da je ćerka njenog verenika Aleksandra Nedića N. N. pretučena po povratku iz škole u četvrtak uveče.

Reagujući na navode Slavice Ilić, bake devojčice N. I., koja je fizički napala Nedićevu naslednicu, pevačica kaže da će morati da pokrenu krivični postupak jer je to jedini način da se dokaže ko govori istinu.

- Pošto smo Aleksandar i ja optuženi za lažnu izjavu, evo, da krenem sa demantovanjem gospođe koja se oglasila i stala u odbranu svoje porodice, koju i donekle razumem, jer brani svoje, a stara je, pa veruje u sve što joj se plasira. Kao prvo, moja majka živi u svojoj kući, 160 km od nas. Posećujemo se, hvala bogu, ali ne čuva decu jer oboje žive sa nama. Baka zna da je njena unuka dolazila kod nas. Da li joj je neko nešto ružno ikada rekao ili pomislio? Nije. Uvek je dočekana i ispraćena kako dolikuje. Dok su se družile bilo je sve super, po prestanku druženja počinju problemi. Zašto? - pita se Biljana i priznaje da je i ćerka njenog verenika ranije imala problematično ponašanje:

- Da, N. je bila problematična, kažem bila - u prošlom vremenu, jer je dete koje redovno ide na nastavu, ima dobre ocene, ne beži iz škole. Ne kažem da je svetica, ali je daleko od "tabadžije". Dolazio je otac N. I. da razgovara. Nažalost, Aca nije bio kod kuće, a ja nisam bila u mogućnosti da razgovaram s njim. Pričao je s mojom sestrom. Pokušala je da objasni gospodinu da je istina uvek negde između, da se angažuje malo oko svog deteta, da preispita i pogleda malo u telefon, možda pronađe neki razlog. Deca su postala opasni manipulatori. Isto smo i mi uradili, Aca je otišao u školu i razgovarao s psihologom, ali druge strane nije bilo na tom razgovoru - ispričala je pevačica.

Podsetimo, u izjavi za Kurir, Slavica je rekla da je Biljanina pastorka napala njenu unuku, a ne obrnuto, kako tvrdi pevačica.

- Škola je upoznata s problemima koje izaziva ta devojčica. Moja unuka prekjuče nije smela da se vrati kući jer joj je pravljena zaseda posle škole i zvala je da dođemo po nju, sva uplašena. Ta mala je tukla i druge devojčice, nije samo moju unuku. Da su Biljana i Aca ljudi, rekli bi istinu - rekla je ona.

Priču bake Slavice potvrdila je i Marija Karamatović, rekavši da je i njenu sestru maltretirala N. N., Biljanina pastorka.

- Ima mnogo prijava za njeno nasilničko ponašanje. Moja sestra nije smela da kaže nikome da je ta mala maltretira konstantno. Gađa je loptom u dvorištu, preti da će je ubiti - rekla je ona.

Izvor: Kurir.rs
Foto: biljanasecivanovic/Instagram

Pogledajte još