KO ĆE IMATI NAJVIŠE SREĆE: Za koga će mart biti mesec ljubavi?

Dan zaljubljenih je prošao, ali mesec ljubavi definitivno je ispred nas. Kada Venera, planeta ljubavi, lepote i zadovoljstva, uđe u znak Bika, četiri horoskopska znaka osetiće poboljšanje na planu ljubavi, piše "Elite Daily".

U prevodu - ove horoskopske znakove u martu očekuje puno romantike:

Bik

Venera osobama u znaku Bika donosi senzualni šarm kojem će drugi teško odoleti. Takođe, i Bikovi bi mogli da osete iznenadnu privlačnost prema nekome, a za one koji su već u vezi, ova energija je savršena za eksperimentisanje i uživanje u odnosu s partnerom.

Devica

Device bi u ovom razdoblju mogle da se prepuste divljim strastima. One ne vole da budu na nepoznatoj teritoriji, ali Venera im ukazuje na to da i u rizikovanju ima lepote. Pred njima je zabavan mesec pun romantike i kreativnosti. Device koje nisu u vezi imaju velike šanse da sretnu nekog ko će ih konačno zaintrigirati u romantičnom smislu.

Škorpija

Ako ste u vezi, mogli biste ponovo da proživite fazu medenog meseca sa svojim partnerom. Venera vam pojačava šarm i gracioznost, a oni koji nisu u vezi imaju iznenadnu pojačanu potrebu da se povežu s nekim. Kakav god da je vaš romantični status, ako ste Škorpija, mart će za vas biti strastveni mesec.

Jarac

Zbog kreativnosti i romantičnosti koja vam dolazi od uticaja Venere osećate se samouverenije nego ikad. Više ćete voleti i sebe i druge, zbog čega bi i oni slobodni ovog meseca mogli napokon da se zaljube. Ako vidite nešto što želite, pravo je vreme da to ugrabite.

Izvor: Super žena/Index.hr
Foto: Ilustracija/Pixabay.com

Pogledajte još