TI SI MOJA BOLJA I JAČA POLOVINA: Nataša Bekvalac uputila emotivnu rođendansku čestitku sestri Kristini (FOTO)

Pop pevačica Nataša Bekvalac oduvek je isticala da su joj ljubav i podrška porodice najvažniji u životu i da bez njih ne bi ostvarila sve poslovne uspehe, kao i da su joj posle ljubavnih brodoloma, razvoda i turbulentnog životnog razdoblja najveću snagu dali roditelji i sestre.

Lepa Novosađanka više puta rekla je da, iako ima stariju sestru Draganu, je njen oslonac mlađa sestra Kristina, koja danas slavi 35. rođendan.

Tim povodom, popularna plavuša putem društvene mreže Instagram uputila je svojoj Kiki emotivnu čestitku:

- Na današnji dan rodila se moja sestra Kika, imala je 5 kg i bila je neopisivo ružna... Nisam bila srećna kada se rodila, non stop je plakala uvek mi je kvarila sve planove, nije znala da sačuva tajnu... dok je bila mala... Kika Bekvalac je osoba koju volim najviše na svetu, ona je najvažnija osoba u mom životu i životu moje dece. Dugo sam tražila svoju bolju, jaču polovinu sve dok nisam shvatila da je meni moju rodila moja mama. Sve najbolje što mi se u životu dogodilo smislila je Kika. Sve dobro što mi se u životu dogodilo kreirala je Kika. Sve čemu se ponekad divite u meni je Kika u meni. Volim te i srećan ti rođendan rođena Kiko moja - napisala je Nataša.

Autor: Nadlanu.com/M.M.
Foto: bekvalceva/Instagram

Pogledajte još