KAD SRCE BOLI: Severina doputovala u Beograd zbog sina Aleksandra, Milan Popović nije dozvolio da se vide (VIDEO)

Krajem novembra prošle godine pop zvezda Severina izgubila je starateljstvo nad sinom Aleksandrom, koji od tada boravi kod oca Milana Popovića, a popularnu majku viđa u dogovorenim terminima.

Pevačica je danas na svom profilu na društvenoj mreži Instagram objavila snimak nastao ispred Popovićevog doma u Beogradu i do detalja objasnila šta se dešava i istakla da njen bivši partner krši odluku suda, te da svoje dete nije videla čak ni na trenutak.

- Ljubav u doba korona virusa 2. deo - Kad srce boli - Došla sam u Srbiju, jer je otac mog sina odlučio da ovde provede celu nedelju, a kako bih sina videla barem u sudski određenim terminima, u utorak i četvrtak od 15 do 20 sati, kao i sledećeg vikenda od subote koji je moj. Pristala sam, ne želeći dodatne probleme, jer stalno trpim pretnje, podmetanja, blaćenja, koje prenose razni tabloidi. Od subote čekam i molim da vidim osmogodišnje dete, koje nije videlo majku punih pet dana. Nije mi dopustio u subotu, u nedelju je rekao da je kod svoje braće pa da će mi ga dati u ponedeljak. Onda se predomislio i juče. I kada je konačno došlo danas, dan kada ne plačem, umesto da zagrlim rođeno moje, otac je samoproglasio samoizolaciju Aleksandra i sebe, zbog očevog putovanja u Austriju 7. i 8. marta, o kojem me uopšte nije obavestio. Kako sam od tada u međuvremenu bila dva puta sa sinom, upozorila sam ga na to i na sudsku odluku. I došla sam pred njegovu beogradsku adresu, ali dalje od ulaznih vrata nisam mogla. Nije čak dao ni da mi oko moje mahne kroz balkon ili vrata - napisala je Severina pokraj video snimka.

Autor: Nadlanu.com/M.M.
Foto: Promo

Pogledajte još