OD VAS SE TRAŽI SAMO DA LEŽITE NA KAUČU I OSMISLITE ŽIVOT U STANU ILI KUĆI: Miloš Biković zamolio fanove da prate uputstva nadležnih organa (VIDEO)

Glumac Miloš Biković odlučio je se ponovo obrati fanovima na Instagramu povodom situacije koja je zadesila našu zemlju i svet zbog Korona virusa.

Biković je zamolio sve da ostanu kod kuće kako bi sačuvali svoje živote i živote najbližih osoba.

- Možda ćete se osećati dobro sada, možda za pet dana, a možda i za nedelju, možda ćete osetiti neke simptome, da vam se stanje pogoršalo, možda u tom trenutku ne bude dovoljno kreveta, aspiratora... Zato budite odgovorni, savesni i pratite uputstva nadležnih organa, ako svi učinimo malo, to može biti dovoljno. Tako da, što kažu, naši su preci bili u kriznim situacijama, zvani da uzimaju puške i idu u rovove, a od vas se traži da ležite na kauču. Hajde da to uradimo svi, da budemo strpljivi i pregrmimo ovu krizu. Čitajte knjigu, gledajte seriju, gledajte filmove, pokušajte da nekako osmislite svoj život u stanu ili kući i da probamo da sačuvamo svoje zdravlje, svoje živote i živote svojih najbližih - izjavio je Miloš.

Autor: Nadlanu.com/N.P.
Foto: bikovic/Instagram

Pogledajte još