SEKSI BIZNISMEN: Vanja Mijatović uživa u novoj ljubavnoj vezi

Zvezda "Granda" Vanja Mijatović već deset meseci uživa u emotivnoj vezi sa vlasnikom firme za uređivanje stanova, a pevačica nikad nije bila srećnija kraj nekog muškarca, saznaje "Blic Super TV".

Vanja i Aleksandar upoznali su se sasvim slučajno i to dok je Vanja tražila pomoć za uređivanje stana.

- Vanja već godinama živi kao podstanar u Beogradu. Prošle godine konačno je rešila da sredi stan koji je pazarila za sebe u prestonici, a tim povodom uputila se u prodavnicu rasvete. Tamo je dobila kontakt firme koja oprema stanove od poda do plafona, a vlasnik te firme je niko drugi do Vanjin sadašnji dečko. Oni su prvo sarađivali oko uređivanja Vanjinog stana, onda su otišli na privatni sastanak i tako je sve krenulo. Zabavljaju se već deset meseci, a Vanja toliko uživa kraj njega da bi bez mnogo razmišljanja pristala da se uda za njega - priča anonimni izvor blizak pevačici.

Vanja ni u jednom momentu nije pomislila da to što joj dečko sređuje stan potraži popust ili da sve usluge dobije gratis.

- Vanja nikad ne bi dozvolila da joj neko nešto uradi besplatno, pa ni njen emotivni partner. Ona je uredno sav materijal i radove u stanu platila - dodaje naš sagovornik.

Vanju Mijatović priznala je da uživa sa novim partnerom.

- Istina je da smo se upoznali tako što sam angožavala njegovu firmu da mi uređuje stan. Mnogo mi je lepo sa njim. Imam muškarca kakvog sam oduvek želela. Najviše mi se kod njega dopada način na koji se prema meni ophodi, mada ima on još mnogo kvaliteta. Pravi je džentlmen, pazi me, mazi me, brine o meni i čuva me kao malo vode na dlanu. Svaka devojka bi poželela ovakvog muškarca - izjavila je Vanja.

Osim na privatnom planu, Vanji cvetaju ruže i na poslovnom polju. Ona je nedavno izdala novu pesmu "Skupo bi te platio", a reč je o duetu koji je snimila sa Gastozom.

Vanja Mijatović se pre učešća u "Zvezdama Granda" četiri godine zabavljala sa Grkom po imenu Stavros. Oni su bili čak i vereni, ali su morali da raskinu zbog njene muzičke karijere, navodili su mediji.

Interesantan podatak iz emotivnog života ove pevačice je i taj da je pevala na svadbi dečku sa kojim je izgubila nevinost.

- Ja sam bila jako zaljubljena u dečka sa kojim sam prvi put bila, međutim, on je kao i 99 odsto momaka bio skot, pa me je samo iskoristio. A ja sam njemu pevala na svadbi. Al’ dobro, vreme leči sve, tako da mi nije bilo ništa teško. Bilo mi je drago.

Izvor: Blic.rs
Foto: vanja_mijatovic_vvsr/Instagram

Pogledajte još