NAKIT I CVEĆE ZA BIVŠU ŽENU: Sonja Vuksanović i Aca Lukas se pomirili?!

Iako se činilo da se Aca Lukas zagrejao za novu devojku manekenku Brigitu Alilović koja živi u Nemačkoj,veza je već pukla, a razlog je što se on zbližio sa svojom bivšom ženom Sonjom Vuksanović.

Iako Lukas to ne želi da prizna, vidi se da i dalje ima poseban odnos prema Sonji. Njih dvoje se čas svađaju na krv i nož, čas mire i tako u krug. Ko se još svađa sa nekim do koga mu nije mnogo stalo? Sada su trenutno u dobim odnosima, čuo sam da su ponovo zajedno, ali da to kriju. Nedavno su bili u jednom restoranu na Novom Beogradu na porodičnom ručku. Stvarno su delovali jako prisno, a ubrzo posle tog ručka Lukas je sa ćerkicom Viktorijom birao poklon za Sonju pa joj je nakit i cveće po detetu – kaže izvor i blizak pevaču dodaje:

Njih dvoje su generalno dobro funcionisali u braku, ne bi Sonja nikada pristala ponovo da se uda da zaista nije volela Acu. Ali, njegov stil života veoma je teško ispratiti, a Sonja nije žena koja hoće da trpi razne gluposti. Pogotovo što je majka dvoje dece, što je i sama ostvarena, što ima svoj biznis. Mislim da se Lukas tu malo više daje od nje i da je njemu više stalo, ali ako im odgovara da budu u ovakvom odnosu što bi bilo ko od nas tu mešao. Oni su odrasli ljudi i znaju najbolje šta rade. Znam samo da je Viktorija presrećna kada su svi na okupu.

Izvor: Svet.rs
Foto: Hello!/Arhiva

Pogledajte još