ŠOKIRALA ZADRUGARE: Miljana Kulić ponovo trudna?! (VIDEO)

Miljana Kulić se priključila Edisu Fetiću Dragani Mitar u razgovoru, a oni su je osudili zbog ponašanja u poslednje vreme, pa su zajedno opleli po porodici Đogani i Anabeli Atijas.

- U celoj ovoj priči meni je Marko najispravniji i Luna ga voli, a ovo dvoje... - pričao je Edo Miljani, pa počeo da se podsmeva Gagiju i Anabeli.

- Ovo je presmešna priča - istakla je Miljana.

- Ja slušam Anabelu, ona priča da je došla da se bori za dete, a svaka druga reč joj je ovi fanovi... - nastavio je Fetić.

- Da dođe ovde od Marka da je odvaja? Zar nije bolesnija priča što je bila sa oženjenim. Najslađe voće je zabranjeno, sve dok joj priča: "Ne, ne, ne, ne"... Što je napolju nije razdvojija od Marka? I došla da se vraća na nešto što je bilo pre 10 godina? Ja da sam tamo, Anabela bi grebala na kapiju - dodala je Miljana.

Miljana je zatim nastavila da priča o Lazaru Čoliću Zoli, a Edo joj je očitao lekciju da ne treba da mu glumi majku, pa je Kulićeva priznala zbog čega oseća odgovornost prema njemu. Oni su pričali o njenoj trudnoći, a potom je Kulićeva priznala nešto što će šokirati sve.

- 20 dana meni... i najverovatnije je to to... - rekla je Kulićeva.

Izvor: Pink.rs
Foto: Zadruga Official - YouTube/PrintScreen

Pogledajte još