CECA POKUŠALA DA ODGOVORI SINA OD SELIDBE: Bogdana i Veljko Ražnatović pakuju kofere i odlaze na Kipar?!

Nakon što postanu roditelji Bogdana i Veljko Ražnatović odlučili su da se presele na Kipar. Naslednik se očekuje početkom juna, a nakon rođenja sina Željka, Ražnatovići pakuju kofere i novi život započinju daleko od očiju javnosti.

Bogdana i Veljko su odlučili da se presele na Kipar nakon što se ona porodi. Zapravo to je bila njegova ideja, a ona se složila. Tamo imaju veliku kuću i ništa im neće faliti, živeće na relaciji Kipar – Beograd. Veljko smatra da je tamo mnogo pogodnija klima za dete, ne želi nikakva uznemiravanja, ovde gde god krene s detetom neko će da ga slika, gleda, prati. Jednostavno smatra da Bogdana i dete treba da uživaju u potpunoj slobodi. Naravno imaće pomoć, povešće sa sobom ženu koja će biti zadužena za kuću i jednu koja će Bogdani pomagati oko deteta. Mada ona je žena zmaj, njoj pomoć ni ne treba, ona je prava domaćica - rekao je izvor i dodaje:

- Odlučili su da se porodi u Beogradu, ovde i vodi čitavu trudnoću kod najboljih doktora razume se. Biće u Beogradu dok beba ne napuni mesec dana, a onda odlaze. Sada treba da renoviraju kuću tamo i spreme sobu za bebu, ovde su to već učinili. Kad dođu u Beograd imaće sve za Željka, isto kao i na Kipru. Tamo imaju veliko dvorište, bazen, ma uživaće, pogotovu što dolazi leto. Veljko je odlučio da u prvih par zapostavi svoje poslovne obaveze i maksimano se posveti porodici, ne želi da propusti nijedan bitan trenutak u Željkovom odrastanju.Ceca je pokušala sina da odgovori od ove ideje, ona je želela da joj unuk i snajka budu blizu, razumljivo je, po prvi put postaje baba i mnogo se raduje tome, ali razume zašto Veljko želi da napravi takav korak, ona je uvek tu da ga podrži.

Jednostavno Veljko smatra da treba da se osamostali i želi da živi sam sa ženom i detetom. Smatra da je na Kipru idealna klima, a najviše mu se sviđa što ih niko ne prepoznaje i što će imati svoju privatnost i slobodu. Bogdana je
jako srećna zbog toga, jer će konačno moći da žive kao i sve druge porodice. Naravno vrata Cecine vile su im uvek otvorena, to će biti njihov drugi dom – zaključuje izvor blizak porodici.

Izvor: Svet.rs
Foto: veljkoraznatovic/Instagram

Pogledajte još
2 komentara
  1. Sasa says

    A skoro je rekao da neće Cecu ostavljati samu..toliko o njegovom karakteru…

  2. Svetlana says

    Druže, svu sreću sveta ti želim sa suprugom, sinom i celom tvojom porodicom, i puno uspeha na svakom polju tvog života. Rasla sam devedesetih. Samo tri godine sam mladja od Cece, pa je nerealno da te oslovim sa „druže“, jer sam te mnogo starija, ali lik si, i prosto te svako ko je normalan doživljava kao brata ili super ortaka. Patim za devedesetim. Da je Arkan živ, teorije nema da bi ovako zlo snalazilo Srbiju od 2000. do danas. Niti bi tajkuni i plaćenički političari mogli da čerupaju Srbiju, niti bi Kosovo otišlo Albancima, niti bi Srbijom harao „Pink“ sa „Grandom“ i rijalitijima. Bilo bi milijardu puta bolje da je Arkan živ. Suze su mi pošle na oči malopre što će se roditi Željko Ražnatović. Zdrav vam kao dren, srećan i uspešan bio sto godina, a i svi vi, njegova porodica, sa njim! Sve najbolje! Svetlana6 ug

Ostavite komentar

Vaša e-mail adresa neće biti postavljena.