POVRAĆALA SAM OD POSLA, RADILA PO 12 SATI DNEVNO: Kija Kockar otkrila čime se bavila pre muzičke karijere

Pevačica Kristina Kija Kockar prisetila se perioda kada je radila kao stjuardesa i otkrila da zbog nekadašnjeg posla zna da porodi ženu, ali i da je bila u situaciji da maloj bebi daje kiseonik.

- Stresan je posao, ima puno stvari za koje ljudi ne znaju da stjuardese rade pre nego što putnici uđu. Mi moramo da znamo sve što se tiče obezbeđenja, bezbednosti, znam da porodim ženu, ništa specijalno, ali mogu da pomognem. Imala sam trenutak kad sam maloj bebi davala kiseonik - rekla je Kija.

Kockareva je otkrila da je tražila posao koji je dobro plaćen, a da se na konkursu pojavila u stvarima svoje majke Nadice.

- Tražila sam posao koji je dobro plaćen i bilo je nas više od 1000 na konkursu, prošla sa odmah tog dana. Došla sam u mamininoj haljini, nekim cipelama. Moj stil oblačenja nije bio poslovan - nisam imala, pa sam od nje uzela... - rekla je pevačica u emisiji "Sa zvezdama na zemlji".

Kristina je otkrila da je tokom studiranja povraćala zbog posla.

- Bukvalno sam nekad povraćala od posla, radila sam po 12 sati u nekom hotelu bukvalno za džabe, da bih polagala neki ispit. Većinom sam radila fizičke poslove - rekla je Kija.

Izvor: Telegraf.rs
Foto: kijakockar/Instagram

Pogledajte još