TRINAEST DANA LEŽIM U BOLNICI, NIJE MI SVEJEDNO: Indi Aradinović otkazao želudac posle operacije!

Pevačica Indira Aradinović Indi skoro dve nedelje leži u bolnici jer joj se iskomplikovala operacija smanjivanja želuca.

Indi se zbog komplikacija obratila i fanovima putem lajva na Instagramu:

- Nisam kod kuće zato što sam operisala želudac na privatnoj klinici u Beogradu devetog marta, oporavak nije ispao kako treba. Ne znamo zašto. Moj doktor i ja ćemo se sutra videti sutra, postoji mogućnost da imam još jednu intervenciju. Moj želudac nakon prve operacije ne prihvata tečnost oralno, već samo infuziono. Iskreno, očekivala sam malo brži oporovak, kao što svako ima. Nije mi svejedno. Već trinaest dana ležim u bolnici. Prvo sam bila u državnoj, a sada sam u privatnoj. Operisana sam u Sremskoj Kamenici. Kod mene sve ide teže. Mnogo sam umorna, iscrpljena, smršala sam osam kilograma, ali želim da dovedem liniju do perfekcije, ali ne želim više da se gojim - ispričala je Indi.

Odmah nakon ovoga uključila se i Edita Aradinović u Instagram lajvu da pruži svojoj sestri podršku.

- Gde si, lavice moja lepa? Kako si ozbiljna, kao Vučić kada je na Pinku. Nasmejana si, a kada bi znali da ništa nisi stavila u usta trinaest dana. Trinaest dana si u izolaciji bez jednog čoveka, bez trunke hrane, nisi piškila trinaest dana. Namučena si kao Isus. Kad se budeš vratila, bićemo zajedno u izolaciji. Nemoj da mi se sekiraš, vidi koliko te ljudi vole. Ti si skoro deset kilograma smršala za trinaest dana. Nemoj da kloneš ni da padaš. Ni doktor ne zna šta se u stvari dešava sa tvojim želucem i zašto on ne prima vodu ni hranu i zašto se ponaša kao da nije želudac. To je najveći problem. Trebalo bi da nakon te intervencije počne da funkcioniše, ako ne, onda ćeš sve ispočetka. Ako posle toga ne bude kako treba, ne znam šta da ti kažem...Sestro moja, volim te puno - poručila joj je njena mlađa sestra.

Autor: Nadlanu.com/N.P.
Foto: indy_ara_indira/Instagram

Pogledajte još