MORAO JE DA BIRA IZMEĐU MENE, MAJKE I ĆERKE: Indi Aradinović iskreno o krahu bračne zajednice

Pevačica Indira Aradinović Indi dugo je ćutala o razvodu svog braka. Ona je sada progovorila o krahu bračne zajednice kada je saznala sve informacije o svom bivšem suprugu i naglasila da je sada iskrena u svom balansu.

- Morao je da bira između mene, majke i ćerke. To je i najveći problem zapravo bio, to mi nikada nije priznao, to je razlog našeg razvoda definitivno, samo što on to neće nikada da prizna i kaže. On se sad krsti i gleda i čudi čudu. Ali ja se ovom temom nisam bavila baš iz tog razloga što sam htela istinu, ali kada sam dobila sve informacije... Sada sam sa sobom u balansu i iskrena prema sebi, prema tim ljudima iz prošlosti i sve sam im oprostila, ja ih ne mrzim - izjavila je folkerka i otkrila na koji način su se razišli.

- On je neko ko je napustio moj život na jedan jako surov i ružan način. Znate kako kažu čovek se poznaje po kraju, ne po početku, moram još jednu izreku da naglasim koju sam izvukla iz tog odnosa, "nemoj da manje sijaš da bi nekom bio mrak manji". Ja sam mnogo sijala u tom odnosu i gde god da se pojavim ja sam sijala i smetala, bila sam im prepreka - rekla je pevačica i dodala:

- Ja i dan danas ne znam zašto smo se mi razveli. On je meni istrabunjao neke razloge koji su toliko glupi i toliko nedovoljni za razvod da ja kad sam čula njegovo izlaganje sam rekla "hoćeš da jedeš ima neki podvarak spremila sam, je l' gladan, hoćeš li da spavamo, hoćeš li da prošetamo", čisto da ga ohladim malo, da vidi da je prenaglio sa nekim svojim izjavama što ću ja da pevam za Novu godinu. Smetalo mu je što ću da pevam za doček, ja nisam htela da sedim za Novu godinu u Kopenhagenu, da sedimo i blejimo, nego sam htela da budem od koristi.

Izvor: Hypetv.rs
Foto: indy_ara_indira/Instagram

Pogledajte još