DOK JA PATIM I SPREMAM SE ZA OPERACIJU, ON SKIJA: Indira Aradinović Indi potvrdila da se razvodi nakon četiri meseca braka (FOTO)

Poznata pevačica Indira Aradinović Indi poslednjom objavom na društvenoj mreži Instagram iznenadila je svoje fanove.

Naime, tridesetšestogodišnja folkerka saopštila im je da se razvodi od srpskog biznismena nakon četiri meseca braka.

- Dok neko skija po planinama, neko prolazi težak period u životu, opet sama. Odlaze nam najbliži, spremamo se za operaciju, pripremamo se za razvod. Ali dobro. Lekcija nikada nije na odmet. Nauči se čovek svega, dok je živ. Sve prođe. I dobro i loše... - napisala je Indi.

Foto: indy_ara_indira/Instagram

Nakon nekog vremena atraktivna dama odlučila je da svojim pratiocima pojasni zbog čega je došlo do kraha ljubavne veze.

- Ljudi, hvala vam na ogromnoj podršci, prijatelji, kumovi, kume, sestre, braćo, drugari i menadžeru moj. Nisam mislila bukvalno da sam sama kada sam pisala prethodni stori. Hvala vam što odmah pokazujete da ste tu. Samo sam htela da podvučem da sam kao "zauzeta" ili "udata" žena, sve uspešne i lepe dane, i one najteže, za ove tri godine prolazila bez partnera! Nikada nije bio tu kada mi je bio potreban kao podrška, zagrljaj, da podeli sreću i bol sa mnom, od najmanje do najveće sitnice. Dok meni odlaze najmiliji, a organizam pripremam za operaciju i pritom ne žurim da potpišem razvod, koji je on već potpisao. Dečkić mi se još hvali kako skija po planinama. U zdravom telu, zdrav i duh. Čime se budala ponosi, pametan se stidi. Pritom, u situaciji u kojoj sam se našla sa mojom rođenom sestrom, nije seo u avion i došao da bude uz mene, kao drug i prijatelj i bivši partner. I na sve to mi danas kaže da treba da budemo ljudi, pre svega... Ljudina se rodi, ne postaje se - napisala je Aradinovićeva.

Podsetimo, pevačica i biznismen koji živi i radi u Danskoj venčali su se 10. oktobra prošle godine u Srbiji, a pre nekoliko nedelja krenule su glasine da im u je brak u krizi, budući da je Indi obrisala sve zajedničke fotografije sa Instagrama i uklonila njegovo muževljevo prezime Đurđević.

Foto: indy_ara_indira/Instagram

Autor: Nadlanu.com/M.M.
Foto: indy_ara_indira/Instagram

Pogledajte još